Home»Pulse»Najave»Sve je to Rock’n’Roll – Ex-Yu Rock mjuzikl 80-ih 22. maja u Domu Omladine

Sve je to Rock’n’Roll – Ex-Yu Rock mjuzikl 80-ih 22. maja u Domu Omladine

5
Shares
Pinterest Google+
Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar
Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar

Predstava “Sve je to Rock’n’Roll – Ex Yu Rock mjuzikl 80-ih” po tekstu i u režiji Nenada Radovića, biće odigrana 22. maja u 20:00 časova u sali Amerikana Doma omladine Beorgada.

Priča smeštena u današnje vreme, obrađuje teme odrastanja, prelaska iz adolescentskog perioda u svet odraslih, društvenih i socijalnih razlika, odrastanja u vremenu visokih tehnologija i brzog načina života i postavlja večita pitanja: “Šta dalje?”, “Otići iz zemlje ili ne?”, “Kako se dokazati i ostati u poslu za koji se školuješ?”.

Grupa mladih ljudi, smeštena u tri međusobno povezane priče, traga za rešenjima svojih problema. Slušajući priče svojih roditelja kako su oni provodili mladost 80-tih godina, maštaju za tim, za njih, nestvarnim vremenima.

Obzirom da vreme ne mogu da promene, ali sebe mogu, sticajem okolnosti zatiču se na koncertu KLASIČNIH OSAMDESETIH, gde kroz vanvremenske hitove velikana ex Yu rock scene shvataju koliko mogu sami za sebe da urade, donoseći velike i važne odluke.

Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar
Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar

Pošto se jugoslovenska rok scena 80-ih danas može podvesti pod kategoriju “klasici”, ceo repertoar uživo izvodi bend (vokal, violina, klavir, gitara, perkusije) u novim aranžmanima.

Arnažmane za sve numere potpisuju: Ljubica Damčević (vokal, violina), Katarina Ranković (vokal, klavir) i Aleksandar Radulović (vokal, perkusije).

Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar
Sve je to Rock’n’Roll/ Photo: Facebook/ Studio Centar

Predstava “Sve je to Rock’n’Roll” biće odigrana u koncertnoj sali Amerikana, gde su svoje karijere započeli mnogi veliki bendovi 80-ih koji su svojom muzikom doprineli pravilnom i zdravom odrastanju mladih ljudi tog vremena.

Biće to sjajna prilika da se veliki hitovi tog vremena ponovo uživo izvedu, u aranžmanima jedne nove mlade generacije.

U predstavi igraju: Aron Bugarski, Lazar Tešić, Marko Miljković / Ljuban Marić, Katarina Ivanović, Nađa Marjanović,  Andrijana Đorđević, Mila Miljković, Katarina Zorić, Anka Aćimović, Vasilije Krstić, Milica Terzić, Dijana Belošević, Ana Vučić, Ljubica Damčević (vokal, violina), Katarina Ranković (vokal, klavijature) i Aleksandar Radulović (vokal, perkusije).

Cena ulaznica u slobodnoj prodaji je 500 dinara, dok su za školske i grupne posete obezbeđeni dodatni popusti.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže, veb i Fejsbuk stranice Studio Centra.

Previous post

Karla Bruni najavila album obradom "Enjoy the Silence" Depeche Mode

Next post

Zagrevanje može da počne... Singidunum Fest Promo Party

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *