Home»Life Story»Viki Kornel: Kris se nije obesio nego predozirao

Viki Kornel: Kris se nije obesio nego predozirao

3
Shares
Pinterest Google+
Kris Kornel/Photo: facebook@chriscornell
Kris Kornel/Photo: [email protected]

Supruga američkog muzičara Krisa Kornela, koji je u sredu uveče preminuo u hotelskoj sobi u Detroitu, osporila je danas izveštaj sudskih patologa prema kojem je izvršio samoubistvo vešanjem, navodeći da postoji mogućnost da se njen suprug predozirao lekovima protiv anksioznosti.

Sudski patolozi saopštili su da je pevač bendova Soundgarden i Audioslave izvršio samoubistvo vešanjem, ali je Kornelova porodica navela da se bez toksikoloških nalaza ne može znati tačan uzrok smrti.

Viki i Kris Kornel/ Photo: Facebook @chriscornell
Viki i Kris Kornel/ Photo: Facebook @chriscornell

Viki Kornel je rekla da je sa suprugom razgovarala telefonom posle koncerta i kad se vratio u hotelsku sobu, navodeći da joj je rekao da će možda uzeti još neku tabletu Ativana, koja mu je prepisana protiv anksioznosti.

Ativan je sedativ koji u prekomernoj upotrebi može da izazove vrtoglavicu, konfuziju  i pospanost.

– Bez rezultata toksikoloških nalaza, ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo Krisu – rekla je za agenciju AP Viki Kornel, koja veruje da se Kornel i pored problema sa zavisnošću ne bi ubio jer je bio posvećen porodici i deci.

Kornel (52) je pre dva dana pronađen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvo pošto je muzičar, kako su preneli neki mediji, imao povez oko vrata.

Izvor: Beta.rs

Previous post

I dok su drugi pisali eseje... Student na Harvardu za diplomski predao rep album

Next post

PEPERSI ODALI POČAST KORNELU NA KONCERTU U INDIJANOPOLISU... Neverovatnom akustičnom verzijom "Seasons"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *