Home»Life Story»I dok su drugi pisali eseje… Student na Harvardu za diplomski predao rep album

I dok su drugi pisali eseje… Student na Harvardu za diplomski predao rep album

3
Shares
Pinterest Google+

Student na prestižnom američkom univerzitetu Harvard za diplomski rad iz engleskog predao je svoj debitantski rep album i za to dobio visoku ocenu.

Zvaničnici univerziteta su rekli da je Obasi Šo prvi student u istoriji tog univerziteta koji je na odseku za engleski za diplomski rad predao rep album, preneo je AP.

U albumu se spominju “Kenterberijske priče” Džofrija Čosera iz 14. veka kao i drugi literarni klasici.

Šo je dobio ocenu “A-“, što će mu obezbediti da diplomira s najvišim ocenama. On je rekao da je iznenađen pozitivnim reakcijama s Harvarda.

List Harvard gazet preneo je da je Šo odrastao u Atlanti slušajući hrišćanski rep, ali da je pre dve godine počeo da sluša Kendrik Lamara i Čens d repera koji su stekli popularnost pesmama o problemima crnaca u Americi.

On je posebno cenio njihovu spremnost da se upuste u “pitanja rase, vere i crnačkog identiteta” što je našlo odjek i u njegovom diplomskom.

Kako navode strani mediji, Obasi planira da objavi album (uz mogućnost besplatnog preuzimanja) u nadi da će mu to otvoriti vrata muzičke industrije. U međuvremenu, radiće kao softverski inženjer u Sijetlu.

Izvor: Beta.rs

Previous post

Zajednički koncert bendova Sink i Random u Klubu Doma omladine

Next post

Viki Kornel: Kris se nije obesio nego predozirao

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *