Home»Muzika»DJ World»SSF Launch Party u Leili, stižu Patrick Forge i Shuriken

SSF Launch Party u Leili, stižu Patrick Forge i Shuriken

4
Shares
Pinterest Google+
SSF Promo
SSF Promo

Southern Soul Festival 27. maja 2017. tradicionalno predstavlja svoje peto jubilarno izdanje vernim fanovima u Beogradu.

Prijatelji iz Leile otvoriće svoja vrata i svoju Gospodar Jevremovu ulicu karavanu koji posle Pariza, Londona i Zagreba stiže u Beograd, ovog puta u sastavu: Patrick Forge i DJ Shuriken, uz podršku SSF DJ porodice.

Od 17h pa do zatvaranja bićete u prilici da osetite duh SSF-a, da se raspitate o festivalu, line up-u, smeštaju, aktivnostima, SSF berzi ploča, kao i da kupite ulaznice i osvojite nagradu, uz druženje, piće i Leiline tapase.

Patrick Forge/Photo: Facebook@Patrick Forge
Patrick Forge/Photo: [email protected] Forge

Patrick Forge, DJ je vrlo eklektičnog stila: nu-jazz/broken beat/house/soul/latin jazz. Jedan je od DJ osnivača uticajne radio stanice Kiss, gde je vodio The Cosmic Disco Show 21 godinu. Radio je sa mnogim pionirima britanske dance scene kao što su Norman Jay i Coldcut. Član je benda De Lata, koji spaja brazilske zvuke sa londonskim duhom. Često ga povezuju sa Gillesom Petersonom, od kada je pozvan da bude DJ na Talking Loud and Saying Something Sunday setovima u Londonu (Camden Town).

DJ Shuriken je organizovao seriju vrlo raznovrsnih radio emisija na legendarnoj Tilos Rádió u Budimpešti, još od 1995. U poslednjoj dekadi radio je sa DJ Keyserom. Izgradio je međunarodnu reputaciju puštajući muziku, ali i kao predani kolekcionar ploča, stare i nove kvalitetne muzike: jazz, funk, latin, brazil, afro beat, rare grooves, hip hop – koja se prožima kroz sve njegove setove.

DJ Shuriken/Photo: facebook@DJ Shuriken
DJ Shuriken/Photo: [email protected] Shuriken

Southern Soul Festival biće održan od 29. juna do 2. jula u Ulcinju.

HL

Previous post

Objavljena lista headlinera Zaječarske gitarijade

Next post

Verovali ili ne, pred nama je prvi spot Čaka Berija ikada... Pogledajte video za "Big Boys"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *