Home»Muzika»Homeland»Blues Rezervata spreman za prolećne svirke… Evo kako zvuči njihov novi singl “Naftna platforma”

Blues Rezervata spreman za prolećne svirke… Evo kako zvuči njihov novi singl “Naftna platforma”

4
Shares
Pinterest Google+

Kruševački bend Blues Rezervata ima novi singl. Reč je o pesmi “Naftne platforme”, prvom novom studijskom snimku posle albuma “Evo ti ritam”, koji je 2016. godine objavljen za Take it or leave it records iz Beograda.

Blues Rezervata/ Photo: Promo
Blues Rezervata/ Photo: Promo

Ovom temom, koju prati i video koji bend prikazuje u novoj, proširenoj postavi (sa bas gitarom), sastav najavljuje zvuk i svirku koji se mogu očekivati na sledećem albumu, a za koji lagano spremaju pesme

Spot za pesmu “Naftne platforme” urađen je u audio i video produkciji Košnica studija iz Kruševca. Video rad potpisuju reditelj i direktor fotografije Ivan Tasić, pomoćnik reditelja Nemanja Nikolić, kamera i montaža takođe Ivan Tasić i organizator snimanja Miljan Miletić. Za audio zapis, miks i produkciju bio je zadužen Zoran Vasić (ZAA).

Blues Rezervata/ Photo: Promo
Blues Rezervata/ Photo: Promo

– Imamo nekoliko novih pesama na kojima intenzivno radimo. Mogu da obećam da će ljubavne stvari biti još dublje, a pesme o socijalnim temama još britkije. Zvuk brusimo iz probe u probu i siguran sam da će publika imati još više razloga da uživa u našem rokenrolu –  rekao je Vladislav Vladica Radojević, frontmen benda.

Blues Rezervata prolećni deo turneje započinje u beogradskom Kuglašu 19. maja, a završava 17. juna u Kladovu, na internacionalnom Border rock festivalu, na kome će nastupiti ispred Električnog orgazma i James Lega, američke dirty blues atrakcije na električnom klaviru.

Previous post

Evo koje 22 pesme sadrži koncertno deluxe izdanje Blind Guardiana

Next post

Stvarno je #rokenrolsvuda: Najbolje fotke sa Book&Roll Open Day #2

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *