Pet sati rokenrola i urbane kulture… Evo šta će se sve dešavati na Book&Roll Open Day #2

0
118
Oglasi
Book&Roll Open Day/Promo
Book&Roll Open Day/Promo

Konačno. I mi smo bili na iglama dok nismo kompletirali program drugog po redu Book&Roll Open Day.

Ali, sada se malo lakše diše jer smo sasvim sigurni da vas u subotu, 13. maja u Muzičkoj kući Metropolis očekuje pet sati odličnog rokenrola i druženja sa mladim i kreativnim ljudima iz različitih oblasti urbane kulture.

Uostalom, da ne davimo više… priča počinje u 15 časova, i sve do 20h  biće “ludo i brzo”.

Jer, biće tu bendovi Suprotni svetovi, Šajzerbiterlemon i Vrane Kamene, akustične nastupe imaće Nikola Johhny Ranković i Ivan Milenković iz Bluz Mašine, a nastupiće i ženski tinejdž hor koji je pre nekoliko dana predstavljao Srbiju na takmičenju u San Remu.

Naravno, nećemo preskočiti ni “book” deo, pa će Dejan Katalina predstaviti svoj roman “Precrtani”, a pričaćemo i o knjizi “Ožeži pa beži”, biografiji Džejmsa Brauna koju je napisao Džejms Mekbrajd.

Multimedijalnu predstavu “Šetnja kroz vreme” odigraće omladinska sekcija Pan Teatra, a i ovog puta ćemo se podsetiti Dragoslava Andrića i njegovih “Stereo stihova”, najboljih prevoda rok klasika na srpski jezik.

Ako nam se pridružite u subotu imaćete priliku da vidite i izložbu fotografija Alekse Mirosavljevića i Janka Đurića, kao i nekoliko kratkih filmova mladih autora, ali i da uživate u Vinilnim vremenima, sjajnom, pucketavom i moćnom zvuku ploča koje će odabrati naši domaćini, Muzička kuća Metropolis.

A da sve bude još zanimljivije i otkačenije, tu je i Guitar Hero takmičenje.

I to nije sve… Tokom svih pet sati trajaće foto takmičenje, a autora najbolje fotografije očekuje lepa nagrada.

Dakle… šta mislite o ideji da se družimo u subotu?

Dobrodošli na Book&Roll Open Day #2

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime