Nova pojačanja Arsenal Festa… Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Kanda Kodža i Nebojša…

0
33
Arsenal fest/ Photo: Promo
Arsenal fest/ Photo: Promo

Arsenal Fest 07 je impresivnom spisku izvođača, na kome su već Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Ana Popović… dodao i Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Brkove, Kanda Kodžu i Nebojšu, Horsman Coyote, Bolesnu štenad i Electro Vampires.

Kerber/ Photo: Facebook @GrupaKerber
Kerber/ Photo: Facebook @GrupaKerber

Prve večeri posle metal benda Anthrax, na Main Stageu  nastupiće legendarni hard-rokeri Kerber, vlasnici hitova “Mezimac”, “Ratne igre”, “Hajde da se volimo” i “Mama, tata”, kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu.

Žestok program na Mainu 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom “Many Mouths Shut”. Iste večeri na Garden Stage dolaze novosadski pankeri Ritam nereda.

– Jedva čekamo da stanemo na binu na Arsenal Festa i to treći put. Ovo će biti specijalan nastup jer ove godine Ritam Nereda slavi 30 godina postojanja i spremamo vrlo zanimljivu setlistu. Kragujevac i mi svih ovih godina imamo neku specijalnu sponu, tako da će se o ovom nastupu sigurno pričati – kaže frontmen Nereda Boban Petronić.

Ritam Nereda/ Photo: Marko Ristić
Ritam Nereda/ Photo: Marko Ristić

Druge večeri Arsenala 23. juna Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari Electro Vampires.

Poslednje večeri Arsenala 24. juna program na Main Stageu, posle nastupa Škrtica, Skindred i DubFX, zatvoriće KKN sa Horsman Coyoteom.

Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote 13. maja pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime