Home»Muzika»Prva dva albuma Bombardera uskoro na vinilu

Prva dva albuma Bombardera uskoro na vinilu

3
Shares
Pinterest Google+
Bombarder/ Photo: Facebook &Bombarder/official
Bombarder/ Photo: Facebook &Bombarder/official

Legendarni spid/treš metal bend Bombarder, nekada Sarajevski, danas Beogradski, koji već tridesetak godina opstaje na domaćoj andergraund sceni, najavljuje vinilna izdanja prva dva albuma koja će moći da se nabave preko Američke izdavačke kuće Nuclear War Now! Productions.

Prvi album benda “Speed Kill” koji je objavljen 1989. godine samo kao kasetno izdanje ove godine će se prvi put naći i na vinilu.

Luksuzno izdanje uz limitirani die-hard paket vratiće stari duh benda u pravom oldschool maniru, sa originalnim dizajnom, mnogo starih i neobjavljenih fotografija i odštampanim svim tekstovima pesama.

Photo: Promo
Photo: Promo

Drugi album, “Bez milosti” takođe će se pojaviti prvi put na vinilu od izdavanja originalnog albuma 1991. godine za tadašnji Explosive Records, ali i na bilo kom nosaču zvuka generalno pošto do sada nikada nije re-izdat.

I “Bez milosti” će propratiti limitirano die-hard pakovanje, originalni autentični dizajn, svi tekstovi, stare i retke fotografije benda.

Oba izdanja pojaviće se u krajem leta ove godine, a sve detaljnije informacije fanovi će moći da dobiju na sajtu izdavačke kuće Nuclear War Now!

Na domaćem tržištu oba izdanja Grom Records distribucije www.gromrecords.net , kao i u prodavnici Mungos šop u Novom Sadu.

 

Previous post

Da li znate gde u Beogradu noću živi najbolji rokenrol? U Wurst Platzu... Evo i zašto...

Next post

Treći Čumić Book Fest od 10. do 14. maja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *