Here We Go Again… Book&Roll Open Day #2 u subotu, 13. maja u Metropolisu

0
72
Oglasi
Book&Roll/ Photo: Promo
Book&Roll/ Photo: Promo

Eto nas ponovo… Kao što smo i obećali, BOOK&ROLL OPEN DAY #2 je spreman da “pomrači slavu” prvog izdanja.

Drugi po redu BOOK&ROLL OPEN DAY, dan muzike, knjige, video produkcije, fotografije, pozorišta, kreativnosti i zabave biće održan u subotu, 13. maja u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21.

BOOK&ROLL OPEN DAY je jednodnevni multimedijalni festival koji ima cilj da okupi mlade kreativne ljude iz svih oblasti urbane kulture. Kroz dešavanja u celodnevnom programu mladi kreativci će predstaviti svoje radove, ali i imati priliku da prisustvuju nastupima, promocijama i radionicama iskusnih umetnika, i kroz druženje s njima steknu nova i dragocena iskustva iz oblasti kojom se bave i kulture uopšte.

Kompletan program dešavanja u periodu od 15 do 20 časova u Metropolisu još se “pegla” (kao i uvek u Srbiji ništa nije sigurno do poslednjeg momenta), ali postoji nekoliko detalja koje već sada možemo da otkrijemo.

Za dobru svirku uživo biće zaduženi Suprotni svetovi, Šajzerbiterlemon, kao i specijalne gošće, hor škole za negu lepote iz Beograda koji je pre nekoliko dana ušao u finale međunarodnog takmičenja u San Remu. Ipak, titulu Special Guest Star ovog puta nosiće bend Vrane Kamene.

Sve one koji odluče da subotu popodne provedu sa nama u Metroplisu očekuju i izložba fotografija, emitovanje kratkih filmova srednjoškolaca i studenata, vinilna vremena (preslušavanje nekih starih, dobrih ploča), pozorišna predstava “Šetnja kroz vreme” omladinskog pogona Pan Teatra, kao i promocija knjiga “Precrtani” Dejana Kataline i biografije legendarnog Džejmsa Brauna “Ožeži pa beži” koju je napisao Džejms Mekbrajd.

Nastavićemo i započetu tradiciju kojom odajemo počast legendarnom književiniku i prevodiocu Dragoslavu Andriću i njegovim “Stereo stihovima”, odnosno sjajnim prevodima rok klasika.

I to nije sve… mladi kreativci imaće priliku i da se takmiče u “brzinskom” snimanju spota iz jednog kadra mobilnim telefonom, a najbolje čekaju nagrade.

Ne treba imati nikakvih dilema da li će biti još iznenađenja… Da, hoće.

Book&Roll Open Day organizuje portal Headliner.rs, a nesebičnu pomoć pružili su naš domaćin Muzička kuća Metropolis, Laguna, Rexona, Cunami Studio, Srednja škola Artimedia, Poludela Majica, portali Telegraf.rs i Noizz.rs.

PODSETITE SE KAKO JE BILO NA PRVOM BOOK&ROLL OPEN DAY:

 

A EVO I PESME KOJA NAM SE, ZBOG SVEGA ŠTO RADIMO, DANAS VRTI PO MISLIMA, PA SMO JE STAVILI I U NASLOV…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime