Home»Muzika»Arsenal poziva bendove… Otvoren konkurs za Demolition Stage

Arsenal poziva bendove… Otvoren konkurs za Demolition Stage

4
Shares
Pinterest Google+

Arsenal Fest 07 koji će biti održan od 22. do 24. juna u poziva neafirmisane bendove i izvođače da se predstave nastupom na novom, posebno stvorenom Demolition Stageu.

Arsenal fest/ Photo: Promo
Arsenal fest/ Photo: Promo

Pojedinci i bendovi iz Srbije i regiona od danas do 31. maja mogu da se prijave na konkurs za nastup na Arsenalovom Demolition Stageu.

Potrebno je na mejl [email protected] poslati autorsku kompoziciju (mp3, wav), fotografiju, kratku biografiju, odnosno podatke o bendu/izvođaču i korisne linkove.

Pravo učešća na konkursu imaju bendovi ili izvođači iz Srbije i regiona koji nemaju objavljen album za nekog zvaničnog izdavača, što znači da mogu imati samizdat, odnosno soundcloud, youtube, bandcamp ili slično objavljen materijal.

Selektorska komisija, koju čine Snežana Grujić (Radio Beograd 202), Branka Glavonjić (emisija “Bunt”) i Ana Kalaba (portal Noizz), odabraće 15 imena koja će nastupati na Demolition Stagu. Imena odabranih bendova biće saopštena 5. juna.

Demolition Stage je platforma za promovisanje novih muzičkih imena na Arsenalu 07. Smešten u centralnom delu Arsenala, između ostale tri festivalske bine (Main Stage, Garden Stage i Explosive Stage), Demolition može da privuče brojnu publiku, ali i medije koji se tako mogu upoznati sa nekim novim uzbudljivim muzičkim imenima.

I samo da vas podsetimo, na ovogodišnjem Arsenal Festu  nastupaju Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Thievery Corporation, Urban&4, Rambo Amadeus, Ana Popović…

 

 

Previous post

PREDSTAVA KOJU SVAKI TINEJDŽER TREBA DA VIDI… "Mi deca sa stanice ZOO" 10. maja u Amerikani Doma omladine

Next post

Vadite štek... Od srede u prodaji ulaznice za Duran Duran u Zagrebu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *