Home»TV»Preporuka»FRENK ANDERVUD SE VRATIO, NIKAD JAČI: Stigao prvi trejler za 5. sezonu “Kuće od karata”

FRENK ANDERVUD SE VRATIO, NIKAD JAČI: Stigao prvi trejler za 5. sezonu “Kuće od karata”

3
Shares
Pinterest Google+
Kevin Spejsi (Kuća od karata)/ Photo: imdb.com
Kevin Spejsi (Kuća od karata)/ Photo: imdb.com

Netflix je konačno objavio trejler za petu sezonu serije “House of Crads”, čija je premijera zakazana za 30. maj, a u kojoj se glavni junak – političar Frenk Andervud (Kevin Spejsi), priprema se za predsedničke izbore.

Za razliku od ostalih kandiata koji građanima obećavaju “kule i gradove”, Andervud na izbore izlazi sa porukom, koja je veoma ponižavajuća za običan narod:

– Američki narod nema pojma šta je najbolje za njega, zato sam tu ja. Ja posedujem to znanje. Tačno znam šta im je potrebno. Oni su kao deca. Naša je dužnost da im peremo ulepljene ruke i brišemo musava usta. Naše je da ih ubedimo kako bi trebalo da razmišljaju, šta da osećaju i šta da žele, pa čak i šta bi trebalo da sanjaju. Naše je da skrojimo njihove najgore strahove. Sreća je njihova što nas imaju.

Kuća od karata/ Photo: youtube.com printscreen
Kuća od karata/ Photo: youtube.com printscreen

U jednom od intervjua, Spejsi je izjavio da ova serija, iako je to cilj, ne oslikava dovoljno verno ludilo predsedničkih izbora u Americi.

– Kada poredim seriju i realnost uvek se pitam da li smo prešli tu dozvoljenu granicu i koje su posledice ako jesmo, a onda odem u svoju sobu, upalim televizor, odgledam seriju i kažem sam sebi da nismo ni prišli granici – rekao je Spejsi za portal The Guardian i dodao:

– Iako je Andervud samo izmišljen lik lako ga možete poistovetiti sa bilo kojim kandidatom na izborima. Zapravo, on i predstavlja sve ono što su ti kandidati.

Kevin Spejsi/ Photo: Facebook @KevinSpacey
Kevin Spejsi/ Photo: Facebook @KevinSpacey

Inače, Spejsi je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su javno istupile protiv novog predsednika SAD-a, Donalda Trampa.

– Donald Tramp je bolest ovog naroda – rekao je glumac na filmskom festivalu u Kanu.

U snimanju pete sezone višestruko nagradjivane televizijske serije koja je prvi put emitovana 2013. godine, nije učestvovao njen stvaralac  –  producent i scenarista Bo Vilmon. Njega su u petoj sezoni zamenili Melisa Džejm Gibson i Robin Rajt.

I.N./ Izvor: nme.com

Previous post

Ledji Gaga objavila lyric video za "The Cure"... i to samo za one koji vežbaju jogu i nemaju morsku bolest

Next post

PA, KUD ĆETE NA EMINEMA... Američki reper rešio da ojadi Nacionalnu partiju Novog Zelanda jer su mu maznuli pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *