Home»Muzika»Homeland»“Anti G (Pobegni lažima)”: Ovo je nova, ljubavno-protestna pesma benda Plutonia

“Anti G (Pobegni lažima)”: Ovo je nova, ljubavno-protestna pesma benda Plutonia

4
Shares
Pinterest Google+
Plutonia/ Photo: Vanja Milačić
Plutonia/ Photo: Vanja Milačić

Beogradski bend Plutonia objavio je spot za pesmu “Anti G (Pobegni lažima)“ ljubavno-protestnog teksta Jelene Asje Sitarice, kompleksne kompozicije i aranžmana za koji je bio zadužen Zlatko Bokun i vrhunske audio produkcije koju potpisuje Zoran Šćekić-Šćeka.

Gost muzičar na klaviru je Dejan Aksić dok je Karolina Avramović pevala prateće vokale. Za produkciju videa bila je zadužena glumica Vanja Milačič kojoj je ovo producentski prvenac, i koja je za potrebe snimanja spota okupila odličnu ekipu na čelu sa režiserom Milošem Petričićem, direktorom fotografije Vojkanom Gostiljacom, montažerom Majom Veljić i tehničkom podrškom: Cinnamon production i Vision team.

Plutonia je...

Plutonia/ Photo: Vanja Milačić
Plutonia/ Photo: Vanja Milačić

Bend Plutonia osnovan je pre 15 godina u Beogradu. Sa zavidnom klupskom istorijom, godinama se svrstava u vodeće beogradske cover bendove, a u poslednje dve godine beogradska publika je imala priliku da čuje i njihov autorski materijal.

Plutonia definiše svoj stil kao savremeni mainstream hard rock sa primesama klasičnog rocka, gothica, metala i popa. U dosadašnjoj karijeri bend je odsvirao više od 500 živih nastupa, a rado se odaziva i redovno učestvuje   na koncertima humanitarnog karaktera.

Članovi Plutonie su: Jelena Asja Sitarica (vokal), Zlatko Bokun (gitara), Predrag Ćesarević (bas gitara) i Srđan Duždević (bubnjevi). Pridruženi članovi benda: Karolina Avramović (vokal) i Milan Mitrašinović (klavijature).

Trenutno, članovi Plutonie vredno rade na materijau za prvi autorski albuma, a kako najavljuju na njemu će biti najmanje 12 pesama.

Previous post

DOSTA APATIJE... Artan Lili novom pesmom "Salonac" šalje jasnu poruku

Next post

Škrtice, Skindred i Kralj Čačka stižu na Arsenal Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *