Home»TV»Elen Dedženeris i Stiv Harvi “razbili” na dodeli “dnevnih” Emi nagrada

Elen Dedženeris i Stiv Harvi “razbili” na dodeli “dnevnih” Emi nagrada

3
Shares
Pinterest Google+
Elen Dedeneris/Photo> facebook@ellentv
Elen Dedeneris/Photo> [email protected]

Emisija “The Ellen DeGeneres Show” osvojila je Emi nagradu za najbolju zabavnu emisiju u dnevnom terminu, 20 godina pošto se glumica i voditeljka emisije deklarisala kao lezbejka.

Dedženeris nije prisustvovala dodeli, a nagradu je primila Meri Koneli, producentkinja sitkoma “Ellen” u kojem je Elen Dedženeris tumačila lik žene koja je u jednoj epizodi 1997. godine takodje obznanila svoju homoseksualnu orijentaciju.

Daytime Emmys/Promo
Daytime Emmys/Promo

– Ona je to uradila jer je to bila ispravna stvar – rekla je Koneli za odluku glumice da otvoreno govori o svojoj seksualnosti i da isto učini i sa svojim glavnim likom u seriji, što je bio jedan od prvih takvih primera na televiziji.

Za najbolju dramu u dnevnom terminu proglašena je serija “General Hospital”, a nagrade za najbolju glumu pripale su Skotu Kliftonu za seriju “The Bold and the Beautiful” i Đini Tonjoni za seriju “The Young and the Restless”.

Stiv Harvi  je osvojio dve Emi nagrade u dnevnom terminu, jednu kao voditelj najboljeg kviza (“Family Feud”), a drugu kao voditelj najbolje informativne emisije s učesnicima koja je nazvana po njemu.

Stiv Harvi/Photo: facebook@Steve Harvey)
Stiv Harvi/Photo: [email protected] Harvey)

Nagradu za najbolji jutarnji program osvojila je emisija “Good Morning America”, za najbolju informativnu emisiju s učesnicima proglašen je “The Dr. Oz Show”. Najbolji kviz u dnevnom terminu je “Jeopardy!”.

POGLEDAJTE LEGENDARNI “RAZGOVOR” ELEN DEDŽENERIS SA ADEL:

HL

Previous post

Danas je tačno 55 godina od prve svirke Beatlesa u čuvenom Star klubu u Hamburgu

Next post

NIGHSTALKER U DOB-U: Evo satnice koncerta grčkih metalaca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *