EXIT jači za dva nova hedlajnera… Stižu Rošin Marfi i Džejson Derulo

0
50
Photo: Promo
Photo: Promo

Pošto su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili Kilers, Liam Galager, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Džejk Bag, Hardvel i mnogi drugi, ovogodišnji program EXIT festivala postao je još jači sa dva nova hedlajnera.

Džejson Durelo/ Photo: Promo
Džejson Derulo/ Photo: Promo

Popularni američki pevač i autor velikih hitova Džejson Derulo nastupiće 8. jula na glavnoj festivalskoj bini.

Sa 11 platinastih singlova prodatih u više od 50 miliona primeraka, tri milijarde Jutjub pregleda  i 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo spada u vodeće svetske zvezda i to sa svega 27 godina. Album “Tattoos/Talk Dirty” imao je pet platinastih singlova, što je u novije vreme uspelo samo zvezdama kao što su Bijinse, Drejk, Tejlor Svift i Rijana.

Roišin Marfi / Photo: Promo
Rošin Marfi / Photo: Promo

Platinasti tiraži dobro su poznati i Rošin Marfi koja 9. jula dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine. Pevačica grupe Moloko ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom.

Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svetske festivale, a Rošin se na EXIT vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom nastupu grupe Moloko zbog čega je ovaj koncert sa pravom ušao na listu jednog od najboljih u istoriji EXIT festivala.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime