SVE JE TO ROKENROL: Dejan Petrović Big Bend večeras na otvaranju letnje bašte Wurst Platza

0
52
Dejan Petrović/Photo: dejanpetrovic.com

Bolju ideju za otvaranje letnje bašte klub Wurst Platz teško da je mogao sa osmisli. Jer, večeras će na Hell sceni ovog beogradskog rok distrikta u samom srcu grada spojiti naizgled nespojivo, a opet potpuno u duhu koncepta koji ovaj klub neguje od otvaranja.

Elem, na ceni Wursta pravi rok koncert održaće najpoznatiji srpski trubač Dejan Petrović sa svojim bendom, a kako nam je on sam rekao u intervjuu pred ovaj nastup publika će moći da čuje nebrojene rok hitove pod zajedničkim sloganom “Samo tvrdo”.

– U Wurstu ćemo imati priliku kakva se ne pruža često, da sviramo samo one pesme i mi privatno najviše volimo i slušamo. Biće tu veliki broj rok i metal klasika, od “Hoću da znam”, “Krug”,  “Neko te ima”… preko “Rolling in the Deep”, “Happy” i “Englishmen in NewYork”, do “Let the Sunshine In”, “Smoke on the Water” i “Du Hast”. Biće tu još nekih “tvrdih” iznenađenja – rekao je Dejan pred svirku.

Prvi put ove sezone u svirci će moći da uživa i publika u renoviranoj bašti Wursta, pa nema nikakve sumnje da će ovaj, s prvamom može da se nazove konecrt, obeležiti otvaranje čitave letnje sezone u gradu.

Jer, kako u nadmašiti vrhunske trubače koji vrhunski prađe rokenrol…Teško.

Da li još ima mesta ne znamo, ali to svakako možete da proberite na dobro poznatom broju 063 1111 929.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime