“I Feel Alive”, novi letnji hit DJ dvojca The Beatshaker

0
108
Oglasi
The Beatshakers/ Photo: Promo
The Beatshakers/ Photo: Promo

Poznati srpski DJ dvojac The Beatshakers objavio je novi singl za izdavačku kuću Lampshade Media. U pitanju je pesma “I Feel Alive” koja je dobila i svoju ekranizaciju u vidu zvaničnog lyric videa. O singlu, Kole i Ivan kažu:

– Želeli smo da uradimo stvar koja će imati svež zvuk sa pozitivnim vibracijama, i koja će se podjednako vrteti na radiju i u klubovima. Nadamo se da smo u tome uspeli. Takođe, bilo je zabavno sarađivati sa Majklom, našim ortakom iz New Yorka koji je sjajno otpevao “I Feel Alive”.

The Beatshakers/ Photo: Promo
The Beatshakers/ Photo: Promo

The Beatshakers su svetskoj publici postali poznati posle saradnje sa DJ Antoanom, sa kojim su objavili remix svog  hita “Ma Cherie”.

Ova saradnja im je donela prestižne evropske nagrade i nastupe na renomiranim svetskim festivalima. Njihove pesme nalazile su se u samim vrhovima top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švajcarskoj.

The Beatshakers 6. maja započinju svoju letnju turneju u Kalitei gde će nastupati u jednom od najboljih grčkih klubova Ahoy.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime