Home»Muzika»Hurts sa “Beautuiful Ones” slave individualnost

Hurts sa “Beautuiful Ones” slave individualnost

4
Shares
Pinterest Google+
Hurts/ Photo: Facebook @hurts
Hurts/ Photo: Facebook @hurts

Hurts nam se vraćaju novim singlom “Beautiful Ones”, u izdanju Columbia Records. Pesma koja, po rečima dua “slavi individualnost”, vizuelno je podržana video spotom čiji je autor frontmen benda, Teo Hatkraft.

Karakteristični zvuk benda Hurts prepoznaje se i u novoj numeri i u vizualu novog spota koji oduzima dah. “Beautiful Ones”, nastavlja uspešnu kompozitorsku priču dua, naglašavajući njihovu provokativnu stranu.

Teme koje pesma istražuje su ljubav, mržnja, brutalnost i lepota, iskazane kroz istovremenu intrigantno i empatično vizuelno delo.

Hurts/ Photo: Facebook @hurts
Hurts/ Photo: Facebook @hurts

Prošlo je već sedam godina od hit singla “Wonderful Life” (sa debi albuma “Happiness”) kojim su se Hurts internacionalno proslavili.

Od tada, britanski duo je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih pop grupa, čiji je uspeh posebno naglašen u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Belgiji, Švedskoj, Irskoj, Poljskoj, Ukrajini, Finskoj, Holandiji, Britaniji i Rusiji.

Hurts su samo u 2016. godini prodali 100.000 karata za svoje koncerte, što ih čini jednim od najuspešnijih britanskih bendova prošle decenije.

Hurts su takođe veoma popularni u našoj zemlji, u kojoj su do sada tri puta nastupili, zbog čega imaju ozbiljnu i odanu lokalnu fan bazu.

Zaista provokativan spot za “Beautiful Ones”…

Nastavljajući trijumfalni početak karijere 2010.godine, Teo Hatkraft i Adam Anderson objavili su još dva odlična albuma, “Exile” (2013) i “Surrender” (2015), na kojima se našlo mnogo internacionalnih hitova poput “Stay”, “Some Kind of Heaven” ,”Something To Die For”, “Lights”, “Blind”, dok su njihovi koncerti ocenjeni kao veoma inovativni i kreativni.

M.P.

 

Previous post

BEOGRAD MU INSPIRACIJA... Vlatko svirao što nikad nije k'o što nikad nije

Next post

Ne misli na penziju... Singlom "Smell the Roses" Rodžer Voters najavio novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *