Home»Muzika»Homeland»HL SAZNAJE: USKORO PREMIJERA SPOTA “HARLEY, LES PAUL & R’N’ROLL” – JOHNNY RANKOVIĆ feat. ŽIKA JELIĆ (YU GRUPA)

HL SAZNAJE: USKORO PREMIJERA SPOTA “HARLEY, LES PAUL & R’N’ROLL” – JOHNNY RANKOVIĆ feat. ŽIKA JELIĆ (YU GRUPA)

3
Shares
Pinterest Google+
Nikola Johnny Ranković/Photo: Wood RS
Nikola Johnny Ranković/Photo: Wood RS

Novim spotom za pesmu “Harley, Les Paul & r’n’roll”, najmlađi roker regiona Nikola Johnny Ranković hrabro nastavlja svoj rokenrol put ka zvezdama jer je, kako voli da kaže, rokenrol odabrao njega.

U tome mu se ovog puta simbolično pridružuje Žika Jelić (Yu grupa) pa je u pesmi čiji je Johnny kompletan autor (muzika, tekst, aranžman) došlo do zanimljivog susreta najmlađeg i najstarijeg aktivnog rokera, kroz snažnu ali poetičnu himnu pojedinim simbolima rokenrola: Harley Davidsonu i Les Paulu.

Spot će od ponedeljka biti dostupan na Youtube kanalu Johnnyja Rankovića a istog dana će u 18 časova premijerno biti prikazan i promovisan u klubu Wurst Platz.

Na pesmi je radio sjajan tim muzičara. Prepoznatljivom autorskom pečatu Johnnyja Rankovića dušu, ali i dozu žestine, dodali su: Žika Jelić na lapstilu, Pavle Petrović je svirao bas, Milan Jejina Jeki bubnjeve, prateće vokale otpevali su Ksenija Kuljača, Srba Radivojević (Van Gogh) i Vojislav Aralica koji je i producent.

Ekskluzivno saznajemo da će se na promociji desiti i jedan neobičan rokenrol lajv “duel” između najmlađe i najstarije ekipe aktivnih rokera s jedne strane Johnny i The Churlians, a s druge Žika i Yu grupa.

Johnny i njegov bend The Churlians i dalje predano vežbaju pripremajući se za nastupe tokom leta na festivalima u regionu.

A DOK NE STIGNE NOVI SPOT, PODSETIMO SE KAKO TO JOHNNY RADI:

 

Previous post

Vidimo se kod Beogradskog čitača: 24 sata poezije i proze u Čuburskom parku

Next post

Auf Wiedersehen ima spot za još jednu Kul Rok da Pop pesmu… A ima i koncert 5. maja u DOB-u

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *