Home»Muzika»Elektro rok pop događaj koji se ne propušta… Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community u Domu omladine

Elektro rok pop događaj koji se ne propušta… Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community u Domu omladine

3
Shares
Pinterest Google+

Photo: Promo

Beogradska publika će 5. maja imati priliku da uživa u jedinstvenom elektro rok pop događaju i da tokom jedne večeri čuje tri sjajna benda.

Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community nastupitće u Domu omladine Beograda, a fanovima obećavaju odličnu svirku. Koncert počinje u 21:00 čas.

Sana Garić/ Photo: Fadi Sanduka
Sana Garić/ Photo: Fadi Sanduka

Sana Garić je krajem prošle godine objavila debitantski album “Svet za nas” koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima.

Numere obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) uživo nastupaju Luna Škopelja (klavijature), Marija Nikolić (klavijature) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije).

Na albumu “Svet za nas” gostovali su: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a za produkciju je bio zadužen Radan Đorđević – Rahmanee.

Ceo album “Svet za nas” možete slušati na oficijalnom YouTube kanalu Sane Garić.

Auf Wiedersehen/ Photo: Facebook/ Auf Wiedersehen
Auf Wiedersehen/ Photo: Facebook/ Auf Wiedersehen

Auf Wiedersehen je beogradski rokenrol/electro bend, nastao 2010. godine. Za njih je karakterističan minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima.

Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol i bluz gitarama.

Oslonac na groove-u i gitarski repetitivni gitarski rif muzici benda Auf Wiedersehen daju plesni karakter sa ostajanjem na energičnim rokenrol osnovama.

Živi nastup benda, koncertno izvođenje, je otvorenije forme sa elementima improvizacije.

U junu 2016. Objavili su svoj prvi album za izdavačku kuću Mascom Records, a njihovo debi izdanje  možete poslušati ovde.

Flesh Community/ Photo: Facebook @TheFleshCommunity
Flesh Community/ Photo: Facebook @TheFleshCommunity

Flesh Community je elektro sastav iz Beograda aktivan od 2013. godine. Grupu čine dva člana, Miloš i Pavle, koji zajedno stvaraju svoju vrstu urbane bluz muzike. Fascinacija erotikom, kriminalom, ljubavlju i sta znači biti individua u 21. veku.

 

Previous post

TIHI ODLAZAK JUNAKA NAŠEG DETINJSTVA... Evo kako je govorio Raša Popov

Next post

Da vas podsetimo... Humanitarni koncert 22. aprila na gradskom stadionu u Jagodini

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *