Home»Muzika»Homeland»Beogradski sus’n’roll mornari poručuju: Ova pesma je – “Za tvoje dobro”

Beogradski sus’n’roll mornari poručuju: Ova pesma je – “Za tvoje dobro”

3
Shares
Pinterest Google+
SUS/ Photo: Promo
SUS/ Photo: Promo

Beogradski bend SUS objavio je spot za pesmu “Za tvoje dobro’’ kao drugi video singl sa predstojećeg albuma “Slepi putnik”.

Posle četvorominutnog filma koji je urađen na temu teksta pesme “Ja putujem” punk’n’roll mornari su  ovog puta spremili kritički prikaz vremena u kome živimo.

Glavni junaci ove satirične video priče su bahati, pijani političar, razočarani bivši vojni oficir, pijani otac, perverznjak koga niko ne primećuje i koji sve posmatra iz prikrajka i jedan sveštenik… Priznajte da smo vas zaintrigirali ovom najavom  🙂

SUS/ Photo: Promo
SUS/ Photo: Promo

Spot je režirala Andrea Petrović. Za montažu su bili zaduženi Branimir Živković i Andrea Petrović dok su za kamerama bili Magdalena Stanković, Stefan Tasić i Dule Jelen.

Bend SUS ovim video singlom promoviše album “Slepi putnik” koji će biti objavljen za izdavačku kuću Odličan hrčak i koji će se uz digitalno izdanje pojaviti i na vinilu.

Kako saznajemo, bend uskoro uz beogradsku promociju albuma i nastupa na novosadskom To be Punk festivalu čeka i turneja po Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Previous post

"Deliverance", prva od šest neobjavljenih pesama legendarnog Prinsa, ukonjena sa interneta

Next post

Dočekasmo: Vlatko sutra u Sava Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *