Home»Muzika»S LEJDI GAGOM NIKAD NIJE DOSADNO… A ima i novu pesmu, i dobra je…

S LEJDI GAGOM NIKAD NIJE DOSADNO… A ima i novu pesmu, i dobra je…

4
Shares
Pinterest Google+

Lejd Gaga je u subotu veče održala spektakularan koncert na Coachella festivalu i tom prilikom predstavila novu pesmu “The Cure”.

Tokom spektakularnog nastupa, Gaga je izvela svoje brojne hitove kao što su “Bad Romance”, “Born This Way”, “Just Dance”, “Speachless”, “Telephone”,”Poker Face”… a potom je premijerno predstavila i “The Cure”, pesmu koja će se naći na njenom novom albumu.

I dok svi još bruje o tome i komentarišu Gaginu novu “himnu”, pevačica je otkrila da se vraća na “mesto zločina” i zo več u utorak i sredu, 18. i 19. Aprila, kako bi snimila scene za svoj novi film “A Star Is Born“.

Reč je o rimejku kultnog holivudskog filma (verzija iz 1976. proslavila je Barbru Strejsend) a režira ga glumac Bradli Kuper.

Gaga je pozvala sve svoje fanove da kupe karte za ovaj neobičan događaj po ceni od samo deset dolara, a sva zarada biće prosleđena humanitarnoj fondaciji Born This Way.

Ulaznice će moći da kupe samo stariji od 18 godina, a svi koji žele da prisustvuju, obavezni su da dođu u teksas kombinaciji, čizmama i Stetson šeširima, kako bi snimak publike odgovarao vremenu u kojem se odvija radnja filma.

Lejdi Gaga/Photo; facebook@kadygaga
Lejdi Gaga/Photo; [email protected]

Očekuje se da će se s Gagom na bini pojaviti i Bradli Kuper, u ovom filmu igra i glavnu mušku ulogu.

S njom, definitvno, nikad nije dosadno…

Previous post

VINIL FOREVER… I Beograd obeležava Svetski dan prodavnica ploča

Next post

KAD EVROPA ČASTI NA SVOJ DAN: Viva Vox u Podgorici 6. maja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *