Home»Muzika»Opasne cure… Luminize predstavljaju novi singl “Twilight”

Opasne cure… Luminize predstavljaju novi singl “Twilight”

4
Shares
Pinterest Google+
Luminize/ Photo: Facebook @luminize
Luminize/ Photo: Facebook @luminize

Četiri talentovane devojke: Matilda, Marcela, Irena i Tea, članice benda Luminize, objavile su novi singl “Twilight”, kojim publici predstavljaju svojevrsnu promenu u svom već ustaljenom zvuku.

Singl donosi mističan zvuk sa jakim uticajem elektronike, a tematika pesme je specifična – akcenat je na unutrašnjoj borbi svakog pojedinca i želji za izbegavanjem ranjivosti.

Zajedno sa singlom, Luminize devojke su objavile i video spot. Kao što singl donosi drugačiji zvuk, spot za “Twilight” donosi i potpuno novi vizuelni identitet.

Photo: Facebook @luminize
Photo: Facebook @luminize

U stvaranju videa pomogla su brojna poznata imena holandske kreativne scene – poput modnog dizajnera Bagua Jodyja, a kao režiser spota potpisuje se Ivan Barbosa.

Devojke svoju muzičku karijeru grade već nekoliko godina u Holandiji, a do sada su ostvarile uspeh svojim debi albumom “Twilight“.

Imale su priliku da se publici u regionu predstave singlovima na hrvatskom jeziku – duetom “Manje Više” koji su napravile u saradnji sa Kikijem Lesendrićem, kao i singlom “Glavni lik”.

Ono što je zanimljivo je to da su se Matilda, Marcela, Irena i Tea uputile na kratku, ali kreativno dobro osmišljenu turneju “Central Station”, u sklopu koje će tokom tri dana nastupati u akustičnoj varijanti po većim železničkim stanicama u celoj Holandiji – u Roterdamu, Amsterdamu, Utrehtu, Hagu…

M.P.

Previous post

TO NIJE TO... Novi album Fleetwood Mac u junu, ali bez Stivi Niks

Next post

BRILJANTNO, GAME JAM, BRILJANTNO... Evo kako staviti 238 fudbalera u jednu pesmu Eda Širana

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *