Home»Muzika»Da li ste spremni da čujete “Beskraj”… Marko Louis promoviše novi album u Parobrodu

Da li ste spremni da čujete “Beskraj”… Marko Louis promoviše novi album u Parobrodu

3
Shares
Pinterest Google+
Marko Louis "Beskraj"
Marko Louis “Beskraj”

Vrsni beogradski muzičar i kantautor Marko Louis promovisaće svoj novi album “Beskraj” 20. aprila u UK Parobrod.

Na albumu koji je radio u saradnji sa brojnim kolegama Marko je ostao  dosledan svom zvuku, odnosno maniru da spaja nespojivo, tako da i na čitavom albumu, pored balkanskih elemenata, mogu da se prepoznaju uticaji drum’n’bassa, hip-hopa, pa i indijske kulture.

Album “Beskraj” je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima. Prvi singl koji je Louis izdvojio s albuma “Beskraj” je pesma “Pašana””, u saradnji sa Božom Vrećom, a potom je predstavio i spot za “Pada noć”, numeru koja predstavlja jednu prelepu saradnju između Srbije i Indije.

Ono što ovu pesmu čini posebnom svakako je i ženski vokal koji pripada indijskoj pevačici Tanu Saxena, mladoj i perspektivnoj pevačici iz Mumbaija, s kojom je Marko stupio u kontakt pošto je čuo njene nastupe sa YouTubea i socialnih mreža.

Na albumu će se naći i dve obrade pesama Markovog pokojnog oca Ljubiše Stojanovća Louisa. “Doviđenja” je jedna od pesama koja je premijerno izvedena u muzičkoj emisiji 3 Boje Zvuka u saradnji sa Vasilom Hadžimanovom, a na albumu su i saradnje sa Vlatkom Stefanovskim, Adnanom Šaranom, Aleksandrom Dendom, Bobom i Layth Sidiq.

Da li želite da čujete “Beskraj”….

HL

Previous post

Vibrator u rikverc besplatno roka u Rokanju

Next post

Izložba minijatura u KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *