Home»Life Story»U Njujorku se otvara “oficijalni” kafić Tupaka Šakura: U njemu će sve biti onako kako je legendani reper zamislio…

U Njujorku se otvara “oficijalni” kafić Tupaka Šakura: U njemu će sve biti onako kako je legendani reper zamislio…

3
Shares
Pinterest Google+

Naslednici Tupaka Šakura objavili su da će od 7. do 9. aprila biti otvoren Powamekka cafe i to prema zamislima legendarnog repera.

Photo: Facebook @tupacshakur
Photo: Facebook @tupacshakur

Posetioci kafića će moći da uživaju u slikama iz Tupakovog detinjstva, njegovoj poeziji i njegovoj omiljenoj muzici drugih izvođača.

Na meniju će se naći njegova omiljena jela, kao što su vekna od mesa, jela sa mahunarkama i pileća krilca, pripremljena po receptu njegove rođake Džamale.

Photo: Facebook @tupacshakur
Photo: Facebook @tupacshakur

– Tupakova kretivnost nije poznavala granice. On je konstantno radio na novim idejama i planovima, koji su prevazišli okvire muzike i filma. Otvaranje restorana je bio njegov san. Čak je i skicirao korice menija. Čast nam je što njegov san možemo da pretvorimo u stvarnost – rekao je Tom Valej, jedan od ljudi kojima je reper ostavio svoje nasledstvo.

– Iako godinama nije sa nama, Tupakov uticaj se i dalje oseća na svim umetničkim poljima – u muzici, u modi, slikarstvu… Ovaj kafić će njegovim fanovima pružiti priliku da se povežu sa njim na višem nivou. Moći će da osete njegovu strast prema hrani i uživaju u restoranu, koji je bio njegov san. Naša dužnost je da umetnicima pružimo priliku da ispune svoje kreativne vizije i da tako svojim fanovima obezbede nove načine na koje mogu da se povežu sa njima – rekao je Mat Vlasik, muzički producent kuće Bravado.

I.N./ Izvor: nme.com

Previous post

MTV ukida rodne kategorije za filmske i televizijske nagrade

Next post

SAD ILI NIKAD: Helsi predstavila singl "Now Or Never" i najavila novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *