Home»Muzika»SAD ILI NIKAD: Helsi predstavila singl “Now Or Never” i najavila novi album

SAD ILI NIKAD: Helsi predstavila singl “Now Or Never” i najavila novi album

3
Shares
Pinterest Google+
Hasley/Photo: facebook@HalseyMusic
Hasley/Photo: [email protected]

Američka pevačica Helsi objavila je singl “Now Or Never”, koji se nalazi na njenom predstojećem albumu “Hopeless Fountain Kingdom“, a predstavila je i prateći spot za pesmu.

“Now Or Never” je singl kojim nam mlada američka pevačica najvaljuje svoj drugi po redu studijski album, čiji je izlazak zakazan za 2. jun a već od danas je dosupan u digitalnoj pretprodaji putem servisa Google Play. Produkciju pesme potpisuju Beni Blanko, Kašmir Ket i Hepi Perez.

Helsi je za pomenuti singl objavila i spot, koji takođe predstavlja i njen rediteljski debi, a u režiji joj je pomagao Sing J. Li.

Dvadesetdvogodišnja pevačica je već neko vreme na muzičkoj sceni, jer je zahvaljujući pažnji koju je privukla obradama pesama na svom YouTube kanalu 2014. godine izdala svoj prvi EP “Room 93”.

Hasley/Photo: Promo, universalmusic.rs
Hasley/Photo: Promo, universalmusic.rs

Ipak, svoj veliki proboj doživela je debitantskim albumom “Badlands” koji je objavljen 2015. godine i doživeo je platinaste tiraže. Singlovi sa albuma – “Colors”, “Ghost” i “New Americana” – osvajali su vrhove top-lista svuda po svetu. 

 

M. P.

Previous post

U Njujorku se otvara "oficijalni" kafić Tupaka Šakura: U njemu će sve biti onako kako je legendani reper zamislio...

Next post

Amelija Pulen se vraća, ali na Brodvej

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *