Home»Muzika»METAMORFOZA HARIJA STAJLSA: Nije mu dovoljno da bude tinejdž zvezda… ovaj momak hoće i može više

METAMORFOZA HARIJA STAJLSA: Nije mu dovoljno da bude tinejdž zvezda… ovaj momak hoće i može više

3
Shares
Pinterest Google+

Pevač benda One direction, Hari Stajls, trenutno pokušava da izgradi solo karijeru, a kao simbol početka tog puta jeste premijera danas objavljenog debi singla “Sing Of The Times”.

Heri Stajls/ Photo: Facebook @HarryStyles
Heri Stajls/ Photo: Facebook @HarryStyles

Producent pesme “Sign of the Times” je Džef Basker (Bruno Mars, Pink, Mark Ronson, Ed Širan, Ališa Kiz), koji je zajedno sa Harijem i autor pesme, dok su pomoćni producenti Aleks Salibian i Tajler Džonson.

Muzički video spot  “Sign of the Times” biće otkriven krajem ovog meseca, ono što se zna je da je snimljen u Škotskoj, na ostrvu Isle of Skye, a režirao ga je priznati francuski reditelj/muzičar Yoann Lemoine.

Iza Harijevog prvog solo albuma, koji se očekuje krajem godine, stala je produkcijska kuća Columbia. Stajls već uveliko radi na svojim novim numerama, i to u saradnji sa Džonijem Mekdajdom, poznatim po saradnji sa Edom Širanom.

– Muzika koju stvara ovaj klinac je neverovatna. “Oduvaće” svoje fanove – rekao je Mekdejd.

Na sajtu kompanije takođe hvale rad ovog mladog muzičara:

– Novi projekat Harija Stajlsa je potpuno drugačiji od svega što je radio sa bendom One Direction. Pevač trenutno pravi muziku koja neodoljivo podseća na muziku benda Queen i Dejvida Bouvija, što je ogroman uspeh – piše na sajtu.

Heri Stajls/ Photo: Facebook @HarryStyles
Heri Stajls/ Photo: Facebook @HarryStyles

Stajls će svoju debi solo pesmu premijerno izvesti 15. aprila u emisiji “Saturday Night Live” (NBC), koji će se prvi put posle 42 godine  emitovati uživo širom Amerike. Ovo će biti njegov prvi televizijski nastup od kad je počeo da gradi solo karijeru.

Svojim zemljacima u Britaniji, Hari Stajls će “Sign of the Times” predstaviti u okviru popularnog britanskog šou programa The Graham Norton Show (BBC), 21.aprila.

Heri Stajls (Dunkirk)/ Photo: imdb.com
Heri Stajls (Dunkirk)/ Photo: imdb.com

Uporedo sa muzičkom, Hari Stajls je započeo i filmsku karijeru, značajnom ulogom u novom ratnom spektaklu “Dunkirk”, prestižnog američkog reditelja Kristofera Nolana. Film će biti premijerno prikazan  ovog leta.

 

Previous post

Peto rokenrol putovanje Šinobusa... Koncertna promocija albuma "Ljubav i dalje diše"

Next post

PRAVI KONCERT U PRAVO VREME: Dža ili Bu u Božidarcu slave svojih prvih 30 godina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *