Maša i Medved vas pozivaju na druženje s glumcima i pravu šumsku pustolovinu na ledu

0
47
Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

U susret najvećem spektaklu na ledu do sada, “Maša i Medved na ledu”, u subotu, 8. aprila u 13:00  časova u DexyCo Kids prodavnici, Ušće Shopping centar, sve posetioci moći će da se druže sa glumcima i dobiju zanimljive poklone.

Glumci koji pozajmljuju glasove ovim luckastim junacima, Jovana Jelovac Cavnić u ulozi Maše, Dragan Vujić Vujke u ulozi Mede, Katarina Bogićević, Nikola Ranđelović i Marko Marković, davaće kreativne zadatke najmlađim posetiocima a najinteresantniji odgovori i rešenja, osvojiće zanimljive nagrade.

Photo: Promo
Photo: Promo

Istog dana, biće omogućen popust od 10% za kupovinu ulaznica za predstavu “Maša i Medved na ledu” na blagajni Eventima u Ušće Shopping centru.

Druženje sa glumcima počinje u 13:00 i trajaće do 14:00 časova.

Photo: Promo
Photo: Promo

 Jedinstvena ledena predstava prema originalnim motivima ruske animirane bajke “Maša i Medved na ledu”, prikazivaće se u Kombank Areni, 22. i 23. aprila.

Pustolovine Maše i Mede i njihovih drugara, vukova, zečeva i ježeva, biće na srpskom jeziku uz glasove naših glumaca.

Omiljeni junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće publiku u Areni u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na ogromnim LED ekranima.

Najpopularniji crtani film na svetu prikazuje se u 120 zemalja i drži sve rekorde gledanosti!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime