Home»Fun»HRABRI DŽON LEDŽEND: Sve uvrede Gordona Remzija – otpevao mu u facu

HRABRI DŽON LEDŽEND: Sve uvrede Gordona Remzija – otpevao mu u facu

3
Shares
Pinterest Google+
Džon Ledžend i Gordon Remzi/Photo: YouTube printscreen
Džon Ledžend i Gordon Remzi/Photo: YouTube printscreen

Postoji li način da se ublaže psovke i uvrede? Pa, možda i postoji, barem ako je suditi prema tome kako je Džon Ledžend otpevao zapaljive reči Gordona Remzija uz šarmantne klavirske melodije.

Ovaj urnebesni duel desio se tokom gostovanja u britanskoj emisiji The Nightly Show gde je stručnjak za kuvanje i psovanje bio gost voditelj.

Negde u mračnom uglu interneta postoji dokaz da je šef Ramzi zaista draga osoba. Nažalost, nećete pronaći dokaz za to u verziji pesme Džona Ledženda sa psovkama koje vređaju nesposobne za kulinarske čalorije.

Očigledno je Ledžendova veština zaslužna za to, ali bilo bi nefer reći da i Ramzi nije doprineo svojim zloglasnim komentarima.

Gremijem nagrađeni Ledžend je zapravo predstavio čitav “album” Gordona Remzija. A tekstovi glase ovako: “There’s more olive oil on this than Popeye’s dick” ili “You put so much ginger in this, it’s a Weasley.”

Džon je, naravno, pokušavao da bude ozbiljan i da besprekorno iznese ove uvrede, ali da je bilo zabavno – jeste. A da je trebalo hrabrosti to sve otpevati u lice Remziju – jeste.

HL/Izvor: hellogiggles.com

Previous post

Filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu premijerno na ENTERteinmentu u Beogradu

Next post

R. M. TOČAK: Da bi čovek došao do uspeha, prvo mora da dođe do sebe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *