Home»Muzika»Elemental: MTV Premijera spota za “Ništa”

Elemental: MTV Premijera spota za “Ništa”

3
Shares
Pinterest Google+
Elemental/ Photo: Promo
Elemental/ Photo: Promo

U okviru MTV Premijere, 3.aprila od 20:00 časova biće prikazan novi spot benda Elemental za pesmu “Ništa” sa nagrađivanog albuma “Tijelo”.

– Pesma “Ništa” govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kome se čovek nađe posle neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima… Onaj osećaj kada si potpuno prazan, ništa te ne dotiče, ništa te preterano ne dira, samo se ljuljaš i obavljaš životne obaveze kao na autopilotu. Jedino što te iz toga može prenuti je rečenica – “ostanimo prijatelji” koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osetiš je ta neka prodorna bol – da li je to razočaranje, olakšanje ili nešto treće – to ostavljamo slušaocima da sami interpretiraju kako im odgovara. Kako pesma kaže: “Pametnome dosta”. Mi jedva čekamo da pustimo spot i vidimo kakve će interpretacije biti – izjavila je Remi iz Elementala povodom MTV premijere.

Atmosferu pesme video pričom donosi Radislav Jovanov Gonzo, poznati reditelj kome je ovo prva saradnja s bendom Elemental.

A dok ne stigne spot…

 

Previous post

REKORD "MALOG ŠEFA": Prvog vikenda prikazivanja zaradio 49 miliona dolara

Next post

Nastavak sage o jezivoj lutki... Stigao prvi trejler za "Annabelle: Creation“

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *