Home»Muzika»Mari J. Blajdž u saradnji sa Kanje Vestom objavila singl “Love Yourself”

Mari J. Blajdž u saradnji sa Kanje Vestom objavila singl “Love Yourself”

4
Shares
Pinterest Google+
Meri J Blajdž/Photo: facebokk@maryjblidge
Meri J Blajdž/Photo: [email protected]

Jedna od najpoznatijih R&B pevačica današnjice, Meri J. Blajdž objavila je novi singl “Love Yourself” na kojem gostuje i Kanje Vest. Singl će se pojaviti na novom albumu “Stenght Of A Woman”, koji je dostupan u Srbiji preko servisa Google Play Music na linku: https://umrs.lnk.to/MaryJBSOW.

Meri J. Blajdž je karijeru započela pre 25 godina sa singlom “You Remind Me”. Tada još uvek nepoznata, pokrenula je svoju muzičku karijeru uz Paf Dedija, tada muzičkog velikana, a na prvom albumu se pojavljuje i čuveni Basta Rajms. Tokom svoje karijere je objavila 12 albuma, koji su prodati u više od 50 miliona primeraka, a takođe je objavila i preko 50 singlova. Trenutno važi za jednu od najuspešnijih R&B pevačica u istoriji čemu doprinosi činjenica da je osvojila više od 100 muzičkih nagrada i inspirisala mnoge pevače i pevačice današnjice među kojima je i Adel.

Meri J Blajdž/Photo: facebokk@maryjblidge
Meri J Blajdž/Photo: [email protected]

Sada, posle trogodišnje pauze, Meri je spremila novi album sa kojeg smo već imali prilike da čujemo dva singla. Pesma “Love Yourself”, kao što i ime implicira govori o tome da moramo naučiti da volimo sebe, pogotovo ukoliko želimo da volimo druge, ali i da drugi vole nas.

Na albumu će se pored pomenutog singla naći i već objavljene pesme “Thick Of It”, “U+Me (Love Lesson)”, kao i saradnja sa Missi Eliot. Objavljivanje albuma se očekuje krajem aprila, a Mari ga trenutno promoviše u Americi.

Dok se ne pojavi video za novi singl, pogledajte spot za aktuelnu pesmu “Thick Of It”: 

M. P.

Previous post

Prvi put u Srbiji... Anthrax na glavnoj bini Arsenal festa

Next post

Shaking Chains pomerili granice: Video koji je drugačiji svaki put kad ga gledate

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *