Home»Muzika»SAMOSTALNI REFERENTI PRVI PUT U NIŠU: “Skankovanje” u klubu Feedback

SAMOSTALNI REFERENTI PRVI PUT U NIŠU: “Skankovanje” u klubu Feedback

3
Shares
Pinterest Google+
Samostalni referenti/ Photo: Facebook @Referenti
Samostalni referenti/ Photo: Facebook @Referenti

Bend Samostalni referenti održaće 31. marta svoj prvi koncert u Nišu. Svirka je zakazana za 22:00 časa u klubu Feedback.

Od okupljanja Samostalnih Referenata 1996. godine do danas, energične svirke ovog desetočlanog sastava redovno privlače brojne fanove njihovog muzičkog izraza i ljubitelje neumornog “skankovanja”.

Samostalni referenti/ Photo: Facebook @Referenti
Samostalni referenti/ Photo: Facebook @Referenti

Zvuk Samostalnih Referenata predstavlja autentičnu, plesnu mešavinu ska i pank muzike, sa izraženim duvačkim deonicama trube, trombona i saksofona, pojačanu violinom i harmonikom, instrumentima koji nisu uobičajena pojava u navedenim muzičkim pravcima.

Bend je prošle godine pred proslavu 21. rođendana, objavio animirani video-spot za pesmu “Moje pesme, moji snovi”, a početkom 2017. i spot za najnoviji singl pod nazivom “Za neke nove ljude”.

– Samostalni referenti bi nekim novim ljudima voleli da ostave sve najbolje, ali im izgleda ostavljamo samo svoje greške, u nadi da će biti pametniji od nas i da će uspeti da ih isprave –  rekli su članovi benda.

Ulaznice za niški koncert su u prodaji od srede 29. marta u Vintage Shop-u po ceni od 300 dinara. Na ulazu će se prodavati za 400 dinara.

HL

Previous post

Za muzičke gurmane... Soul Kitchen specijaliteti u klubu Soul Society

Next post

PRVA "POSTREHAB" TURNEJA GREEN DAY… Bili Džo se vratio i kaže: Dobro mora da pobedi zlo, kao u Hariju Poteru

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.