Home»Pulse»Puls grada»Nema dileme… Najbolji rokenrol u gradu četvrtkom je u Wurstu

Nema dileme… Najbolji rokenrol u gradu četvrtkom je u Wurstu

4
Shares
Pinterest Google+

Ako neko kaže da četvrtak nije baš dobar dan za rokenrol, grdno se vara. Ili nikad nije bio u Wurst Platzu. Što je, je li, neoprostivo…

Dakle, ako ste raspoloženi za stvarno dobar rokenrol četvrtkom, lako ćete ga pronaći u Makedonskoj 4. Jer, tada (dakle i večeras) sviraju – Džepovi.

Džepovi/Photo: Marko Popović
Džepovi/Photo: Marko Popović

A kako može da zvuči rokenrol bend koji ima ovakvu poruku na vojoj Fejsbuk stranici: “Za sve one dobre ljude što uporno se trude da sutra bolje bude. Za sve ljude koje su doživeli onaj prasak emocija na našim svirkama, za istinske ljubitelje rokenrola i repertoara koji vam nudimo. Za sve one prijatelje koji poručuju piće kada pomisle da treba da se ide kući, za one sa kojma se završava i počinje novi dan.”

I zato, ako ste spremi da naručite novu turu onda kad pomislite da treba da se krene, Wurst je pravo mesto, a Džepovi pravi bend za vas.

Džepovi/Photo: Marko Popović
Džepovi/Photo: Marko Popović

Ekipa sjajnih muzičara, okupljenih u bend Džepovi, već dugo važi za garanciju odličnog provoda, a čine je Žarko Ostojić (solo i ritam gitara, bek vokal), Mladen Šević (klavijature, bek vokal), Nenad Bugarski (bas gitara, bek vokal), Vladimir Gvozdenović (bubnjevi) i Vladimir Nišević (vokal).

Dobrodošli.

Samo prvo, pre nego što krenete, za svaki slučaj, proverite da li ima mesta na dobro poznati broj: 063 1111929

Previous post

Na aukciji prodata legendarna mikseta iz Abbey Road studija. Cena...

Next post

Don Diablo objavio spot za remiks Rijanine pesme "Love On The Brain"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *