Home»Muzika»Treća Apgrade sezona počinje sa Gajom Gerberom u Barutani

Treća Apgrade sezona počinje sa Gajom Gerberom u Barutani

3
Shares
Pinterest Google+
Gaj Gerber/ Photo: Promo
Gaj Gerber/ Photo: Promo

Apgrade treću sezonu otvora gostovanjem izraelskog maga Gaja Gerbera 12. maja u kultnom “open-air” prostoru Barutana, smeštenom ispod bedema Beogradske tvrđave.

Gerberovi setovi su izuzetno intenzivni, eklektični i predstavljaju unikatna iskustva čija snaga leži u izuzetnoj muzičkoj širini, rafiniranoj tehnici miksa i savršenom osećaju za svakog ponaosob u publici.

Sve vrline svojstvene samo najvećim disk džokejima dokazao je u maratonskim setovima na Burning Manu, ili na tajnim žurkama na Ibici gde se brišu linije između noći i dana.

Gaj Gerber/ Photo: Promo
Gaj Gerber/ Photo: Promo

Otvaranje Barutane i start treće Apgrade sezone, dolazi na početku nove, velike “open-air” sezone koja će i ove godine da kulminira u septembru na već tradicionalnom Apgrade vikendu.

Apgrade je protekle dve sezone u Beograd doveo gotovo sve vodeće izvođače elektronske scene kao što su to Sven Väth, Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Dixon, Tale of Us, Marcel Dettmann, Chris Liebing ili Loco Dice, ali i prave ikone svetske scene među kojima su i Miss Kittin, Function, Agoria, Efdemin, Mathew Jonson, Terrence Fixmer, Mike Huckaby i Steve Bug.

Na Apgrade događajima predstavljene su i neke od novih zvezda kao što su Recondite, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Valentin Stip, Dave Harrington, Julian Jeweil i Caleb Calloway, a domaću podršku pružali su Marko Nastić, Tijana T, Vladimir Ivković, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar, Filip Xavi, Schwabe, Monosaccharide, Alexandar Ivković, te rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Uvod i završnicu spremiće Kristijan Molnar i Vlada Janjić, a prve ulaznice po ranoj ceni od 890 dinara, dostupne su na svim blagajnama Gigstixa i Eventima.

Previous post

Vratio knjigu posle 35 godina... ali stvarno

Next post

VEDRANA RUDAN: Kako sam odlučila da ne živim u strahu i pišem slobodno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *