Home»Muzika»Arkona 6. jula na Explosive bini Exita

Arkona 6. jula na Explosive bini Exita

5
Shares
Pinterest Google+
Arkona / Photo: Facebook @arkonarussia
Arkona / Photo: Facebook @arkonarussia

Pored već objavljenih imena među kojima su Angelic Upstarts, The Black Dahlia Murder, Discharge, Destruction i mnogi drugi, na najeksplozivnijoj bini festivala 6. jula naći će se giganti pagan metal scene Arkona.

Ovaj ruski bend je miljenik i domaće i svetske publike, a zajedno sa ljubiteljima EXIT festivala proslaviće 15 godina postojanja ekskluzivnim koncertom na Explosive bini.

Arkona neće biti jedina poslastica prvog dana za ljubitelje tvrđeg zvuka, jer pravo iz Meksika stiže latin-core senzacija Thell Barrio. Njihov miks metala, hardkora, repa i latino zvuka rezultirao je jedinstvenim zvukom kome su oni sami dali ime “latin-core” i koji je brzo našao svoje poklonike.

Arkona/ Photo: Facebook @arkonarussia
Arkona/ Photo: Facebook @arkonarussia

Istog dana binu će okupirati i alt-metal Irci Words That Burn kao i energični hrvatski groove metalci Cold Snap.

Beogradski Void Inn doneće svoje mračne i opskurne tekstove ukombinovane sa heavy doom zvukom, a još jedan domaći bend, moderni metal core sastav Sequence, zaokružiće sjajnu postavu za četvrtak.

Među novim talasom najavljenih imena nalazi se i Haos, najstariji aktivni pank-rok bend iz Rumunije koji će zauzeti scenu u subotu 8. jula.

Sledećeg dana death metal meksički sastav Armada i domaći mladi thrash metalci Deathonation doneće svoj furiozni zvuk na Tvrđavu, a tog dana scenom će zavladati i veterani brutal death metal zvuka kod nas – Sacramental Blood.

 

Previous post

Predomislio se: Ipak Dilan ode po Nobela

Next post

Kakav line-up festivala Glastonbury... Druga mladost najrokerskije farme na svetu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *