Home»Muzika»DJ World»Više od milijardu Jutjub pregleda za “Faded” Alana Vokera. Vidimo se 6. jula na EXITU…

Više od milijardu Jutjub pregleda za “Faded” Alana Vokera. Vidimo se 6. jula na EXITU…

3
Shares
Pinterest Google+
Alan Voker/ Photo: Promo
Alan Voker/ Photo: Promo

Zvezda ovogodišnjeg Exita, norveški hitmejker Alan Voker sa svojim hit singlom “Faded”, premašio je  milijardu Jutjub pregleda.

Time se mladi producent našao u društvu Top 50 najslušanijih izvođača svih vremena po sajtu Jutjub. Alan Voker, koji će na glavnoj bini Exita nastupiti 6. jula u pratnji svog benda, stao je rame uz rame sa drugim svetskim zvezdama čije pesme su prebacile milijardu pregleda, kao što su Adel, Rijana, Dejvid Gueta, Eli Goulding, Eminem, Tejlor Svift, Džastin Biber…

Voker je podelio radosnu vest sa obožavateljima i zahvalio im se na podršci, naglasivši da ga upravo oni motivišu da nastavi dalje:

 

Iako ima samo 19 godina, Voker je postigao uspeh o kojem mnogi muzičari i dalje sanjaju. Njegovi hitovi “Faded”, “Alone” i “Sing Me to Sleep”, pokorili su svetske liste, a ugledna muzička imena, među kojima je i Sia, utrkuju se da sarađuju sa njim.

Za ovu godinu Alan je najavio novu muziku, ali i svetsku turneju, u okviru koje stiže i u Srbiju. Trio koji predvodi nastupiće u četvrtak, 6. jula na glavnoj bini EXIT festivala.

 

Previous post

The Frajle snimile spot u Zagrebu... a mi imamo foto galeriju sa seta

Next post

DJ MASHALA, NOVA KOLUMNA: Moj garavi kolega

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *