Home»Muzika»Homeland»The Frajle snimile spot u Zagrebu… a mi imamo foto galeriju sa seta

The Frajle snimile spot u Zagrebu… a mi imamo foto galeriju sa seta

3
Shares
Pinterest Google+
The Frajle/ Photo: Promo
The Frajle/ Photo: Promo

Vredne Novosađanke The Frajle nastavljaju sa radom “punom parom” pa su tako ovih dana u Zagrebu snimile video spot  za pesmu “Ljubav na dar”.

Proleće je vreme ljubavi pa je predivan i sunčan dan bio idealna scenografija za snimanje spota u režiji Filipa Filkovića.

“Ljubav na dar” je romantična ljubavna balada kojom The Frajle najavljuju istoimeni studijski album čije je objavljivanje najavljeno za 27. april.

Na albumu će se naći 11 potpuno novih pesama The Frajli i tri obrade, a u radu na albumu su učestvovali: Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

The Frajle iza sebe imaju nekoliko izdanja: “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” kao i brojne rasprodate nastupe po regiji.

Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i  niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

A dok ne stigne novi spot…

Previous post

KAD PORASTEM BIĆU EXIT... Tri dana Revolution festivala u Temišvaru

Next post

Više od milijardu Jutjub pregleda za "Faded" Alana Vokera. Vidimo se 6. jula na EXITU...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *