Home»Muzika»1000mods promovišu “Repeated Exposure To…” koncertima u Beogradu i Novom Sadu

1000mods promovišu “Repeated Exposure To…” koncertima u Beogradu i Novom Sadu

3
Shares
Pinterest Google+
1000mods/ Photo: Facebook @1000mods
1000mods/ Photo: Facebook @1000mods

U sklopu svoje European Tour 2017 grčki stoner rock bend 1000mods nastupiće u beogradskom Elektropioniru 28. marta, i u novosadskom klubu The Quarter 29. marta.

Bend 1000mods je dobro poznato ime domaćoj publici. Posle njihovog sjajnog nastupa u klubu The Quarter 2014. godine i pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine, bend se vraća u Srbiju da još jednom pokaže kako se svira i kreira istinski rok zvuk i promoviše poslednje studijski album “Repeated Exposure To…” koji je odlično ocenjen u muzičkim magazinima šitom sveta.

Methadone Skies/ Photo: Facebook @MethadoneSkies
Methadone Skies/ Photo: Facebook @MethadoneSkies

Specijalni gosti na koncertu u Beogradu biće psychedelic/progressive/stoner rock/metal bend Methadone Skies iz Temišvara (Rumunija).

Gosti na koncertu u Novom Sadu biće atraktivni nois rock punk bend Casillas poznati po nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Casillas/ Photo: Facebook @CasillasBand
Casillas/ Photo: Facebook @CasillasBand

Cena ulaznica za beogradski koncert iznosi 1200 dinara (Zaokret), a na dan koncerta isključivo na ulazu u Elektropionir 1500 dinara.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaj u Mongos šopu, cena u pretprodaji iznosi 500 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 700 dinara.

 

Previous post

Zaostavština Olje Ivanjicki u Istorijskom muzeju Srbije

Next post

"Na ovaj dan" - Art Diler se vraća na scenu... i slavi deceniju rada

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *