Home»Muzika»U SLAVU DOBROG ZVUKA: Novi Sony audio sistemi velike snage za baš glasnu žurku

U SLAVU DOBROG ZVUKA: Novi Sony audio sistemi velike snage za baš glasnu žurku

4
Shares
Pinterest Google+

Realno, ovo je reklama.

Za koju, btw, nismo dobili ni kintu. Ali pošto stvarno volimo da na žurci bude dobar zvuk, a verujemo da je to slučaj i sa vama, odlučili smo da ipak pustimo ovaj tekst. U slavu dobrog zvuka.

Kompanija Sony je predstavila nove audio sisteme velike snage MHC-V50D, SHAKE-X30D i SHAKE-X70D, koji pokreću žurku u svakoj prostoriji.

Ekskluzivna Sony tehnologija Smart High Power i Mica membrane zvučnika odgovorni su za izuzetan kvalitet zvuka bez obzira na sadržaj, dok će raznobojna rasveta, režim za karaoke, komande pokretima i DJ efekti učiniti vašu zabavu još atraktivnijom. Takođe, novi modeli omogućavaju povezivanje sa telefonom, kao i bežičnu konekciju preko Bluetooth i one-touch NFC tehnologije.

Kompaktni V50D za celovečernji provod

Promo: Sony
Promo: Sony

Uz model MHC-V50D sa Smart High Power tehnologijom osmišljenom da poveća zvučni pritisak, uživaćete u moćnom basu sa uvećanog izlaza i zvučnika sa savijenim levkom. Mica membrana proizvedena od MRC vlakana (Mica Reinforced Cellular) pruža zvučniku čvrstinu i oblik koji ostaje stabilan čak i pri pomeranju usled visokog pritiska i brzine, pa vam omogućava da pojačate bas bez bojazni od negativnog uticaja na kvalitet zvuka.

Aplikacija Fiestable nudi kontrolu nad rasvetom zvučnika i svetlosnim efektima koji se mogu sinhronizovati sa ritmom muzike, dok funkcije poput puštanja muzike, DJ efekata, semplera i osvetljenja možete jednostavno kontrolisati pokretima ruke (Motion Control). Na raspolaganju je i panel na dodir sa praktičnim pozadinskim osvetljenjem koji možete koristiti u bilo koje doba dana i noći.

Uz dvostruki ulaz za mikrofone, eho i fader efekte, bićete odmah spremni za karaoke, a kako biste videli tekst pesama, dovoljno je da povežete televizor preko HDMI kabla i možete direktno da puštate karaoke DVD-ove sa ugrađenog plejera. Model V50D odlikuje kompaktni dizajn u jednoj kutiji, zahvaljujući kojem možete preneti zvučnik u bilo koju prostoriju u domu, ili napolje pomoću praktične ručke. Za bežično povezivanje sa mobilnim telefonom i tabletom, na raspolaganju su Bluetooth i one-touch NFC konekcije koje, zahvaljujući Sony LDAC tehnologiji, obezbeđuju isti kvalitet zvuka bez smetnji kablova.

Razmrdajte se uz X30D

Promo: Sony
Promo: Sony

Ukoliko imate prostora za veoma glasnu žurku, model SHAKE-X30D dolazi u dizajnu sa tri kutije sa pregršt uzbudljivih opcija. Ovaj audio sistem možete razmestiti po celoj sobi – na primer, možete postaviti glavnu jedinicu u sredini prostorije, a dva zasebna zvučnika pored bočnih strana televizora.

Ovaj model takođe odlikuju pomenute Mica membrane i Smart High Power tehnologija koja pruža snažan bas i moćan zvuk uz visoki kvalitet po kome su Sony zvučnici prepoznatljivi. Takođe, sistem poseduje dvostruki ulaz za mikrofone za karaoke obračun, ulaz za gitaru za spontanu svirku, kao i HDMI ARC ulaz za povezivanje sa televizorom. Žurku ćete pokrenuti DJ i zvučnim efektima kao što su eho i fader, kao i rasvetom zvučnika koja u ritmu muzike projektuje raznobojne šare na obližnji zid.

Dodajte još snage sa modelom X70D

Promo: Sony
Promo: Sony

Još jedan novitet je i audio sistem SHAKE-X70D, koga takođe odlikuju Mica membrane i Smart High Power tehnologija, kao i osvetljenje u crvenoj, plavoj i zelenoj boji. Ovaj ogromni audio sistem nudi sve omiljene opcije, uključujući i funkciju Party Chain, za zabavu koja traje celu noć.

M. P.

Previous post

Šta radi Nikol Šrezinger osim što peva tuđe pesme?

Next post

#ROKENROLSVUDA: Evo zašto nas nije bilo celog dana... Održan prvi BOOK & ROLL OPEN DAY

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *