Home»Muzika»Uinat bratu… Liam Galager će sve nastupe otvarati sa “Don’t Look Back in Anger”

Uinat bratu… Liam Galager će sve nastupe otvarati sa “Don’t Look Back in Anger”

3
Shares
Pinterest Google+

Nekadašnji frontmen benda Oasis Liam Galager otkrio je da će sve nastupe na predstojećoj turneji (uključujući i onaj na Exitu) otvarati pesmom “Don’t Look Back in Anger”, a završavati sa “Rockin‘ Chair”.

Liam Galager/ Photo: Instagram @liamgallagherofficial
Liam Galager/ Photo: Instagram @liamgallagherofficial

On je na svom Tviteru poručio da je “vreme da se ove pesme izvedu kako treba”, aludirajući na činjenicu da je njegov brat Noel uvek insistirao da ih on otpeva.

lg tvit

Kako bi čuvena “Wonderwall” zvučala da je nije otpevao Liam, mogli smo da vidimo u dokumentaracu “Supersonic” u kome su prikazani snimci izvođenja ove pesme od strane Noela.

Liamovi fanovi ipak sa nestrpljenjem očekuju nove pesme, pa je on odlučio da ih obraduje i otkrije neke detalje o svojoj turneji i prvom solo albumu.

Galager je u svojim tvitovima objavio da će njegovo novo izdanje imati naziv “As You Were”, a prvi singl zvaće se “Not For Sale”.

lg 1

Fanovi nisu još imali prilike da čuju novu numeru, ali zahvaljujući njegovom intervjuu za magazine “Q”, znaju da mogu da očekuju “slojevite i snažne pesme”:

– Muzika je opasno dobra, a reči su prokleto duhovite. Nije to kao Pink Floyd i nije kao Radiohead. To je muzika koja će vas ohrabriti – poručio je Galager.

Bratska ljubav…

Liam i Noel Galager/ Facebook: @NoelEtLiamGallagher
Liam i Noel Galager/ Facebook: @NoelEtLiamGallagher

Izvor: mtv.rs

 

Previous post

Kad muzika i gitara postanu jedno... Robert Ausel otvorio 18. Guitar Art Festival

Next post

Pol Veler i Džoni Mar gostuju na novom albumu benda The Charlatans

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *