Dženifer Hadson se vratila sa novim singlom “Remember Me”

0
85
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Američka pevačica i glumica, Dženifer Hadson, dobitnica Oskara i nagrade Gremi, pred sobom ima vrlo uzbudljivu godinu.

Izabrana je da bude jedna od sudija britanskog The Voice, dok istovremeno sprema svoj novi album.

Dženifer Hadson/ Photo: Facebook @jenniferhudson
Dženifer Hadson/ Photo: Facebook @jenniferhudson

Iako je od početka u Sony porodici, nedavno je potpisala ugovor sa kućom EPIC (Sony), za koju će objaviti novi album, čiji producenti su ni manje ni više nego El Ej Rid i Klajv Dejvis.

Ovaj legendarni dvojac, sarađivao je zadnji put zajedno pre 25 godina, kada su radili na sauntreku za film “Bodyguard” sa Vitni Hjuston (1992).

– Dženifer Handon je definitivno glas generacije. Njen talenat je nagrađen kako na filmu, tako i u muzici, što je čini jednom od najvažnijih umetnica koja se pojavila u ovom veku. Uživam u saradnji sa mojim nekadašnjim mentorom Klajvom Dejvisom sa kojim radim na prvom albumu koji će Dženifer objaviti za kuću EPIC. Jedva čekam dan kada će ovaj album moći da čuju i njeni fanovi – izjavio je El Ej Rid, široj publici poznat i kao član žirija čuvenog američkog X Faktora.

Dženifer Hadson/ Photo: Facebook @jenniferhudson
Dženifer Hadson/ Photo: Facebook @jenniferhudson

– Kada sam potpisao ugovor sa Dženifer Hadson 2007. godine znao sam da je ona najjači kandidat za novu Aretu Frenklin i Vitni Hjuston. Ona to sada i jeste, a El Ej Rid i ja smo u to potpuno ubeđeni i zato smo rado prihvatili da zajedno radimo na njenom albumu – rekao je legendarni  Klajv Dejvis.

Poslušajte audio verziju “Remember Me”…

https://www.youtube.com/watch?v=RBj_WHIR8XM

– Ne mogu biti više uzbuđena što započinjem novo poglavlje u svom životu sa dve takve plodonosne muzičke legende. Nema sumnje da je u pitanju početak nečeg veoma posebnog i da će rezultat toga biti nezaboravan. Radujem se kreativnom procesu i novim pesmama – izjavila je Dženifer.

Photo. youtube.com printscreen
Photo. youtube.com printscreen

Na prošlogodišnjoj dodeli BET nagrada  Dženifer Hadson je uz Stivija Vondera i Tori Keli odala počast rano preminulom Prinsu.

M.P.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime