Home»Muzika»Apocalyptica obećala Beograđanima više od dva sata Metalike u Hali sportova

Apocalyptica obećala Beograđanima više od dva sata Metalike u Hali sportova

4
Shares
Pinterest Google+
Apocalyptica/ Photo: Promo
Apocalyptica/ Photo: Promo

Ljubimci srpske publike, finski čelisti Apocalyptica, dolaze u Beograd 4. aprila 2017 gde će u okviru svoje turneje nastupiti u Hali sportova.

Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma “Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos” svirajući najveće hitove grupe Metallica.

Apocalyptica/ Photo: Promo
Apocalyptica/ Photo: Promo

Ono što je posebna poslastica za fanove je činjenica da će koncert trajati oko dva i po sata, gde će moći da se čuju najveći hitovi benda Metallica “One”, “Battery”, “Master Of Puppets”, “Fade To Black”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters” i mnoge druge pesme koje su proslavile Apocalypticu.

– Mi obožavamo svoje fanove i trudimo se da ispunimo sva njihova očekivanja. Godinama su nas molili da napravimo turneju na kojoj ćemo svirati pesme benda Metallica i dvadesetogodišnjica čuvenog albuma bila je idealan povod za to. Rešili smo da dodamo i nove numere, koje nikada do sada nismo izvodili – zbog  “Battery” na primer, koju je gotovo nemoguće odsvirati na čelu, morali smo potpuno da promenimo način sviranja. Jako se radujemo dolasku u Beograd, jer imate sjajnu publiku, odličnu hranu i lepe žene – iskreni su finski čelisti.

Na apel obožavalaca, Avalon produkcija je pustila u prodaju ulaznice po specijalnim cenama, koje se neće menjati ni na dan koncerta: Parter – 1.990,00 dinara i tribine  – 2.500,00 dinara

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs

Previous post

Dženifer Hadson se vratila sa novim singlom "Remember Me"

Next post

Pearl Jam neće u Rokenrol kuću slavnih bez svih svojih bubnjara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *