Ridli Skot hoće da snima nastavak “Gladijatora”: A Maksimus će, valjda, da vaskrsne…

0
252
Gladijator/Photo: Promo

Kad se zna šta se desilo Maksimusu, gladijatoru koga je u hit filmu “Gladijator” igrao Rasel Krou, nikom na pamet nije palo da bismo jednog dana mogli da gledamo i nastavak cele priče.

Ali to bi moglo da se desi. I to veoma brzo!

Gostujući u petak na Southwest Film Festivalu u Ostinu, reditelj filma Ridli Skot otkrio je da već neko vreme planira da snimi nastavak “Gladijatora”.

Ridli Skot/Photo: facebook@RidleyScott.Director
Ridli Skot/Photo: facebook@RidleyScott.Director

– Znam kako da ga vratim – rekao je Skot na druženju sa novinarima i filmofilima. – Imao sam već taj ‘ali on je mrtav’ razgovor sa ljudima iz studija. Ali postoje načini na koje mogu da ga vratim.

Naravno, da li će se to zaista i dogoditi, ne zavisi samo od Skota.

– “Gladijatora” smo gledali 2000. godine, pa se Rasel malo promenio. On trenutno radi na nečemu drugom, ali pokušavam da ga uhvatim i nagovorim – dodao je Skot.

Gladijator/Photo: Promo
Gladijator/Photo: Promo

Koliko god bizarno zvuči cela ova priča, stvarno će biti zanimljivo videti kako će genijalni reditelj da preokrene sudbinu Maksimusa.

Prema ranijim pisanjima medija, Rasel je navodno još 2009. godine angažovao legendarnog Nika Kejva da napiše scenario za nastavak filma, ali se ne zna da li ta priča ima veze sa Skotovim.

Film “Gladijator” trijumfovao je 2001. godine na dodeli Oskara, kada je osvojio pet nagrada, uključujući i one za najbolji film i najboljeg glumca.

HL/Izvor:ew.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime