EVO VAM RITAM – Kruševački Blues Rezervata šlag na torti sezone kluba New Pressing

0
30
Blues Rezervata/Photo: facebook@bluesrezervata001
Blues Rezervata/Photo: facebook@bluesrezervata001

Za rok klubove u Srbiji ostalo je još mesec dana dobrih svirki u zatvorenom prostoru, dok se ne završi zimska sezona, pa je Caffe New Pressing iz Aleksinca rešio da nekoliko narednih svirki budu za pamćenje.

Baš takvu svirku prirediće 17. marta kruševački bend Blues Rezervata.

Reč je o garage/blues/rock/soul/ alternative bendu koji postoji od 2003. godine, ali punu afirmaciju su dostigli deset godina kasnije, posle objavljivanja albuma prvenca “Kamen, duša, žica” za kuću “Slušaj najglasnije” Zdenka Franjića iz Zagreba.

Bend je prošle godine za TIOLI iz Beograda objavio izuzetno uspešan drugi album “Evo ti ritam”, a oba albuma dobila su izuzetno visoke ocene od kritičara iz čitavog regiona.

Blues Rezervata su nastupali u BIH, Hrvatskoj i Srbiji, a 2015. Otvarali su svirke američkog blues/rock benda John the Conqueror. Najznačajniji nastup grupe svakako je bio na poslednjem Beer Festu, kada su svirali ispred SARS, Vatrenog poljupca i Vlatka Stefanovskog.

Od te svirke, bend nastupa u petočlanoj formaciji koju čine Vladica Radojević (tekstovi i vokal), Dušan Milutinović (gitara), Nemanja Vidojević (gitara i prateći vokal), Uroš Vojinović (bubnjevi) i Aleksandar Nedeljković (bas gitara).

Dakle, ako ste raspoloženi za dobru klupsku svirku, a niste daleko od Aleksinca, svratite u New Pressing. Jer, bluz (rezervata) se vratio u grad.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime