Home»Muzika»Hajde Fightersi dogovorite se, ima li novog albuma ili ne?

Hajde Fightersi dogovorite se, ima li novog albuma ili ne?

4
Shares
Pinterest Google+
Foo Fighters/Photo: facebook@foofighters
Foo Fighters/Photo: [email protected]

Iako je bend Foo Fighters potvrdio mnoge nastupe širom Evrope za leto 2017. godine, ipak deluje da na tim svirkama neće promovisati svoj novi album.

– I dalje nismo ušli u studio i ne znam kakavi su nam planovi, ali znam da ćemo album snimiti kada za to dođe vreme – rekao je gitarista benda Kris Šiflet za portal NME.

Uprkos tome, nadu da mogu očekivati njihov najnoviji album u toku 2017. godine fanovima je dao Dejv Grejem, organizator festivala BottleRock, koji se održava u Napi (Kalifornija), kada je rekao da će nastup benda na ovom festivalu 28. maja biti jedina njihova svirka u Americi ove godine, jer će biti zauzeti radom na najnovijem albumu, koji bi trebalo da bude nastavak izdanja “Sonic Highways”.

Ipak, verni obožavaoci nisu u potpunosti ostali uskraćeni za njihove nove pesme. Naime, bend je na svom nastupu iznenađenja u klubu Cheese and Grain odsvirao delove dve nove numere, i na taj način najavio i svoj nastup na festivalu u Glastonburiju.

S druge strane, pojedini članovi benda počastili su svoju publiku svojim autorskim delima.

west coast town/Photo: facebook@foofighters
west coast town/Photo: [email protected]

Šiflet je premijeru svog LP solo izdanja “West Coast Town”, koje je snimio pod velikim uticajem kantri muzike okruga Bejkersfild, najavio za april, dok je bubnjar benda Tejlor Hokins u novembru prošle godine snimio EP pod nazivom “KOTA” u kojem svira skoro sve instrumente.

I. N./Izvor: NME

Previous post

LP Elektro gosti na beogradskom koncertu Parova Stelara

Next post

Frajlama u Kruševcu tesan bioskop, za 8. mart sviraće u Hali sportova. A ulaz je besplatan…

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *