Edo Maajka siže na Demofest… A ima i novu pesmu…

0
48
Edo Maajka/ Photo: Demofest
Edo Maajka/ Photo: Demofest

Edo Maajka stiže u Banjaluku kao pojačanje revijalnog programa 10. Demofesta na kojem će nastupiti  20. jula tokom prve festivalske večeri.

I sam Edo Maajka će ovog puta imati pojačanje, jer će na “Beton” bini Demofesta svoje nove i stare hitove izvoditi uz pomoć benda što će biti njegov premijerni nastup ovog tipa u Banjaluci.

Edo Maajka/ Photo: Demofest
Edo Maajka/ Photo: Demofest

Za nove pesme i novi album, Edo je okupio bend  u sastavu: Mario Rašić – jedan je od najboljih basista u Hrvatskoj koji je svirao s Krisom Kornelom, Mičom Mičelom, Bilijem Koksom, Toni Starešinić – vodeći član bendova Chui i Mangroove i Mirsad Dalipi – jedan od boljih bubnjara regiona.

– Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspeo da okupim ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima da odsviram nove pesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam da stanem na binu sa ovim momcima. Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak – kaže Maajka.

Kako bi dao uvid publici u ono što može očekivati od novog koncepta, Edo Maajka je juče obavio video-singl za “Ne mogu disat”, pesmu žestokog gitarskog zvuka koja najavljuje novi album.

Konkurs za demo bendove ovogodišnjeg Demofesta je otvoren do 15. marta, a zainteresovani sve detalje mogu pronaći na zvaničnom sajtu festivala www.demofest.org.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime