Home»Life Story»TRAUME IZ DETINJSTVA: Otac me zlostavljao, zato sam alkoholičar… priznao Psy

TRAUME IZ DETINJSTVA: Otac me zlostavljao, zato sam alkoholičar… priznao Psy

5
Shares
Pinterest Google+
Psy /Photo: facebook@officialpsy
Psy /Photo: [email protected]

Trenutni ponosni vlasnik najgledanijeg videa na Jutjubu ikada, korejski pevač Psy, otkrio je svoju najveću slabost.

– Ako sam srećan, pijem. Ako pada kiša, pijem, ako je sunčano, pijem – priznao je u intervju za magazin “Sunday Times” i dodao:

– Prestajem da pijem jedino kada sam mamuran.

Evo na koga Psy treba da se ugleda

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Niko možda ne bi ni primetio da je ovaj muzičar alkoholičar i da je zlostavljan da on to nije priznao. Međutim, alkoholizam i droga su veoma realni problemi i sve su rasprostranjeniji među poznatima. Ipak ima i onih kao što su glumac Robert Dauni Džunior i pevač Robin Vilijams koji su se uspešno oporavili od svoje zavisnosti. Ove ličnosti mogle bi da posluže kao primer posrnulom muzičaru.

Psy je takođe priznao da ga je otac u detinjstvu i ranoj mladosti tukao svaki dan.

Psy je rođen u Južnoj Koreji, a pravo ime muzičara glasi Park Džae-Sang. Godine 1997. krenuo je na muzičke studije na Berkliju. On je priznao da ga predavanja nikada nisu mnogo interesovala i da se pobunio protiv očekivanja koja su svi imali od njega.

psy i tupac /Photo:facebook@officialpsy
psy i tupac /Photo:[email protected]

– Karijeru sam započeo kao hip-hop muzičar. Stalno sam slušao Eminema i Tupaca. Obožavam njihovu muziku, pogotovu njihove tekstove – izjavio je muzičar.

Psy je svetsku slavu stekao pesmom “Gangam Style”, čiji je spot najgledaniji video na Jutjubu u istoriji ovog sajta. Zarazni ritam i novi plesni pokreti pokrenuli su revoluciju u noćnim klubovima i diskotekama širom sveta.

Međutim, nisu svi bili oduševljeni njegovim uspehom. Pevač se u svojoj domovini susreo sa surovim kritikama, upućenim najviše na račun teksta, koji je po njihovom mišljenju – veoma glup.

Barem ne voli da "švrlja"
Psy se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Ju Haj Jan pre sedam godina i imaju dvoje dece – bliznakinje rođene 2007. godine.

Pevač se uprkos svom alkoholizmu vratio u studio kako bi radio na novom albumu, čija je premijera zakazana za septembar ove godine.

Publika i fanovi se nadaju da će muzičar ipak uspeti da pobedi “demone”  iz detinjstva i izbori se sa alkoholizmom, kako bi mogao da se posveti stvaranju novih muzičkih i plesnih senzacija.

I. N./Izvor; guardianlv.com

Previous post

Počinje peti Beogradski irski festival u Bitefu

Next post

Evo kako je to trebalo da zvuči... Snimak Lejdi Gage i Metalike sa generalne probe Gremija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *