Home»Pulse»Puls grada»Druženje s Vasilom Hadžimanovim i njegovim bendom u Metropolisu… a u petak – koncert u Domu omladine

Druženje s Vasilom Hadžimanovim i njegovim bendom u Metropolisu… a u petak – koncert u Domu omladine

4
Shares
Pinterest Google+
Vasil Hadžimanov Band/ Photo: Aleksandar Zec
Vasil Hadžimanov Band/ Photo: Aleksandar Zec

Da li ste raspoloženi za druženje sa Vasil Hadžimanov Bendom? Ako jeste, svratite 7. marta u 13:00 časova do Muzičke kuće Metropolis da sa njima proslavite objavljivanje prvog vinil izdanja “Alive-The Essential”, proglašenog za jedno od najboljih u 2016. godini, kao i 20 godina postojanja i rada na muzičkoj sceni.

Ukoliko ste zauzeti, ostaje vam veliki beogradski koncert Vasil Hadžimanov Benda – 10. marta u Domu omladine Beograda.

Plakat VHB Dom Omladine 2017 promo

Vasil Hadžimanov Band ove godine slavi 20 godina postojanja i rada na muzičkoj sceni. Do sada su objavili šest albuma koji su osvojili brojne nagrade, dok je njihova muzika proglašena za umetnička dela od visokog nacionalnog i kulturnog značaja za Srbiju.

“Alive-The Essential”album na vinilu sadrži pažljivo birane i najslušanije numere po listama radio stanica iz čitavog sveta, a sa istoimenog CD izdanja.

Kompozicije su autorske i potpisuju ih Vasil Hadžimanov, Branko Trijić i Miroslav Tovirac, dok su neke i zajedničko autorsko delo celog benda. Muzički producenti ovog izdanja bili su Alen Hadži-Stefanov iz Makedonije i Mark Wingfield iz Sjedinjenih Država.

Vasil Hadžimanov Band/ Photo: Ivana Čutura
Vasil Hadžimanov Band/ Photo: Ivana Čutura

Album se na tržištu pojavio pod etiketom američke izdavačke kuće MoonJune Records, a kao licencno CD i vinil izdanje pod etiketom Metropolis Music Jazz muzičke kuće Metropolis Music iz Beograda.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni Doma omladine, kao i na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 800 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu ostvaruje se 25% popusta prilikom kupovine ploče u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21, Beograd)

Previous post

Album "Relaxer" najavljuje povratak benda alt-J

Next post

Dejan Milićević predstavio album "Summation" uz podršku multimedijalnog umetnika Džonija Rackovića

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.