Home»Muzika»Ovaj koncert smo dugo čekali… Elemental 6. maja u Domu omladine

Ovaj koncert smo dugo čekali… Elemental 6. maja u Domu omladine

4
Shares
Pinterest Google+

Popularni hrvatski bend Elemental održati koncert 6. maja u Domu omladine Beograda.

Elemental/ Photo: Nevio Smajić
Elemental/ Photo: Nevio Smajić

Muzika  benda Elemental je za 19 godina i sedam objavljenih albuma doživela mnogo transformacija. U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji, čija je baza u rep muzici, mogu se naći različiti žanrovi.

Pozajmljujući od svakog ono u čemu su se najviše prepoznali obogaćivali su sopstveni muzički stil. Kompletni su autori svih pesama, te se trude da društveno angažovanim tekstovima ukazuju na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

– Mi smo bend koji pleše na granici nemogućeg i to čini uspješno. Ne osećam da sam bilo kojom pesmom ili albumom izdala ono u što verujem – kreacija mora biti slobodna, moramo biti ono što jesmo, autentični i stajati iza svojih reči i muzike – rekla je harizmatična Mirela Priselac – Remi.

Elemental/ Photo: Nevio Smajić
Elemental/ Photo: Nevio Smajić

Na brojnim nastupima u celom regionu dokazali su se kao jedan od najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album “Tijelo”, koji su objavili povodom 18 godina postojanja, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje Elementala za sopstveni label 383 Records, ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama.

Pored pesama sa novog albuma “Goli i bosi”, “Sve je moje tuđe”, “U duši smo junaci”, “Hej Slaveni”, publika u Beogradu će uživati i u već dobro poznatim pesmama “Malena”, “Napokon”, “Iz dana u dan”, “Prokleta ljubav” i mnogim drugim.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 6. marta, a za svoje najvernije fanove bend je pripremio i poklon – uz jednu kupljenu ulaznicu po ceni od 1.000 dinara, druga se dobija besplatno.

Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova koji od 9 do 17h, dođu u biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22). Prethodno je potrebno da na Facebooku šeruju link sa omiljenom pesmom Elementala“ i da se sa svog Facebook profila pridruže eventu.

Previous post

Kapetan Pikar sleće na planetu Amerika, da pobedi zlog vladara Trampa

Next post

Vodimo vas u obilazak Nedođije... Bivši ranč Majkla Džeksona ponovo na prodaju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *