Ovako Divna peva “Siđi do reke”… Ako vam se dopada, dođite na koncert 20. aprila u Sava Centru

0
272
Oglasi
Divna Ljubojević/Photo: nebojša Babić
Divna Ljubojević/Photo: nebojša Babić

Divna Ljubojević i vokalni ansambl Melodi održaće koncert 20. aprila sa početkom od 20:00 u Sava centru u Beogradu.

– Radujem se veoma koncertu. Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici – sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar. Radni naziv je “Vaskršnji koncert” – kaže Divna Ljubojević.

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa Melodi i gde je promovisala CD “Antologija – najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka” koji je bio najprodavaniji album u 2016. godini.

Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe – Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste. A publika je izvanredna.

Divna Ljubojević/ Photo: Marija Piroški
Divna Ljubojević/ Photo: Marija Piroški

Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora “Od kada tebe volim”, Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot “Siđi do reke”.

Odlučila je da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz “čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila”.

https://www.youtube.com/watch?v=lJ-OVgeCthI

Ulaznice za koncert Divne i ansambla Melodi 20. aprila mogu se kupiti na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime