Home»Muzika»Žestoka frka oko mogućeg novog albuma AC/DC sa Ekslom Rouzom, oglasio se čak i “ničim izazvan” Brus Dikinson…

Žestoka frka oko mogućeg novog albuma AC/DC sa Ekslom Rouzom, oglasio se čak i “ničim izazvan” Brus Dikinson…

4
Shares
Pinterest Google+
AC/DC/Photo: YouTube printscreen
AC/DC/Photo: YouTube printscreen

Zdravstveno stanje Brajana Džonsona i pridruživanje Eksla Rouza kao ‘gostujućeg vokala’ za završenu “Rock or Bust” svetsku turneju benda AC/DC, rezultiralo je pozitivnim, ali mnogo više negativnim komentarima fanova.

Očigledno je da se Džonson neće vratiti u bend, a već se šuška i da Angus Jang ima ideju da na novom albumu AC/DC-a peva upravo Rouz.

U prepirku da li je to dobro za bend ili ne uključio se frontmen Iron Maidena, Brus Dikinson, koji je za australijski Adelaide Now rekao šta misli o trenutnoj situaciji u kojoj se AC/DC nalazi:

Brus DikinsonPhoto: YouTube printscreen
Brus DikinsonPhoto: YouTube printscreen

– Čudna je to situacija. Nadam se da Brajan može da predahne od bilo čega što uzrokuje njegovo zdravstveno stanje. On je divan čovek. Trenutno, od originalnih članova, u AC/DC je samo Angus. Nadam se da će Angus zadržati neverovatan ugled i ime AC/DC-a.

Dikinson je dodao je i šta misli o Rouzovoj poziciji frontmena u bendu, tačnije o njegovoj lošoj navici večitog kašnjenja na pozornicu:

– Bilo bi grozno da sve završi s ljudima koji se ne pojave na pozornici ili koji puno kasne. Nadam se da će ispasti u redu za sve – rekao je Dikinson.

Da podsetimo, u australijskim medijima pojavio se tekst u kojem se kaže da je “neosporna hemija između Rouza i Janga naterala osnivača AC/DC da počne da razmišlja o novom albumu benda upravo s Rouzom, ali da će zbog ovogodišnje turneje Guns N’ Roses biti teško izvesti taj projekat”.

Australijski mediji već neko vreme šuškaju o studijskom albumu u ovoj postavi, vreme će pokazati hoće li do njega stvarno i doći, ali se zna da su nastupi Eksla i AC/DC snimani, što znači da bi nekad u budućnosti mogao da se pojavi i live album s upravo završene turneje “Rock Or Bust”.

HL

Previous post

POLITIČKI OBOJENA DODELA SPIRIT NAGRADA: "Moonlight" Berija Dženkinsa je najbolji "niskobudžetni" film

Next post

MOŽE IM SE, PA SE IGRAJU: The Mountain Goats objavljuju album – BEZ GITARA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *